Help to save the world - Recycle with H&M

I februari 2013 kommer H&M att lansera ett världsomfattande ekologiskt återvinningsprojekt för begagnade kläder. För konsumenten innebär detta att om du lämnar in 3 plagg för återvinning - märke, skicka, pris från början är ej väsentligt - får du en kupong på ett värde av 5 € ( vet inte exakt vad summan kommer vara i SEK) !
 
H&M är smarta. Plaggen de får in återanvänds för att skapa nya plagg vilket innebär att man inte behöver tjuva på naturresurserna i onödan. Tänk om alla stora kedjor i världen kunde göra så här, då hade vi kunnat spara på jorden men ändå fortsätta konsumera som vanligt.
 
 
 
 
Utåt sett så annonserar H&M att de är världsledande inom sitt arbete med CSR (corporate Social Responsibility- företags ansvarstagande gällande både etiska aspekter och miljö). När en så stor koncern som H&M fallerar på någon punkt vrids fokus upp till tusen och skriverierna avlöser den enda efter den andra. Att uppmärksamma sådana aspekter är självklart väldigt viktigt men jag anser även att de skall uppmärksammas när de gör något bra- och där fallerar Media, då bra nyheter uppenbarligen inte säjer lika många tidningar..
 
Jag vill iaf visa mitt stöd genom att belysa detta projekt och dess fantastiska syfte och passa på att ge H&M tummarna upp !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0