Amazing,ROMWE.COM

November 30, 2011As we grow up, we realize it becomes less important to have a ton of
friends, and more important to have real ones.So cool

leather king. postat förut, för länge länge länge sen. but, it's time agan.

Mitch Alfus, The Leather King. A Selby Movie from the selby on Vimeo.


Gynningkan.


MARNI ♥ H&M

H&M tillkännagav idag planerna om ett samarbete med det italienska märket Marni för H&M's spring collektion 2012.
Efter, enligt min mening, "versace-floppen", så är det här precis det som H&M behöver. Att influera essensen av Marni med H&M tror jag kommer bli helt fantastiskt och jag hoppas att den slutgiltiga kollektionen kommer att möta mina numera höga förväntningar. Vad jag har hört och sett så andas kollektionen lekfullhet i form av vackra mönster och färger mixat med en hög estetik. Lanseras den 8 mars 2012, kommer bli galet.
Längtar ni lika mycket som jag?


SomuchcoolerIRL

The black ones . I love. sitter helt amazing. Ny favoriterna i garderoben. De orangea finner jag ganska spännande. Ska jag? ? jag borde verkligen INTE. student.. student.. eller hur var det? DeprimeradMATERIALISTstudent.


Zara, 559:-

Vem vinner, materialisten eller studenten..?

ShoesShoesShoes,

klick klick klick.litet - minus fake leather. Skulle heldre betalt mer for the real deal. Men what to do? i need them.

Nowhere.

whycan'tijustgrowapairandcutapage.

that would be so cool. men jag är feg. Tror det skulle se ut ungefär såhär.. What to do?Note to myself, vart är den väskan ?!

wheniweartheeseicantouchtheskyjustlikethemountainsdo

Har jag berättat att jag har ett par av dessa vackra skapelser i min ägo, or did i forget?Jeffrey Campbell - Everest , köpta på Nelly.com


Närrubrikeninteärsjälvklar,

Känner mig helt allover. vad gör jag, vem ÄR jag? känner jag nu för tillfället. Vill göra så mycket annat än att plugga. that's for sure. iaf för tillfället, idag kanske närmare bestämt... Tankar som, vad ska jag bli när jag blir stor? entrar huvudet gång på gång, valde jag rätt? ja, det gjorde jag men bransch bransch bransch...? att jag har en förmåga att skriva ett ord tre gånger i rad har dessutom, precis i denna sekund, gått upp för mig också. Man kanske bara borde dra, move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars ? njaaaee..


To be continued.

För några år sedan letade jag efter en väska som inte längre fanns kvar i butik. Det var en Marc , u know i love Marc. Kollade överallt och fann samtidigt en annons på blocket och Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta..?skrev ett inlägg om annonsen på min gamla blogg och i fredags fick jag en kommentar undertecknad Alex Westin om H&M SS12:


" Hej, skulle vilja komma i kontakt med dig angående ett inlägg från din tidigare blogg: http://tjusig.blogg.se/2009/february/insand-av-dumpad-kille-gustav-westin.html
Jag skulle vilja ge dig fortsättningen på historien, vilket är riktigt kul.
Gustav är nämligen min bror!
puss & kram
"


Pris: 4 500:- Typ: Väskor Uppsala: Visa var

Marc Jacobs väska inköpt på NK Stockholm, helt oanvänd, helt ny!Ny pris 5600:-

Säljes pga att jag blivit dumpad
innan mitt ex hann fylla år, trist men sant.Har därför ingen som helst användning för den. säljes för 4500 eller bud. För att garantera äktheten kan affären göras upp på NK Sthlm, om så önskas.

Mått i inches:
15 ½” x 9 ½” x 8
Mått i cm:
39 x 24 x 20

Insänd av Gustav Westin, dumpad.


Kan man bli mer nyfiken?! NEJ, visst vill vi ha fortsättningen ALEX !åååh !

oldbutilike - bambi


H&M SS12Elizabeth Olsen

Sjukt lik sina systrar.

ankle ring

so AWESOME!Älskar nytänket och så galet snyggt!

Vogue russia decemberFUCK

this is sold out in my size. FUCKFUCK.


Love it, har den i vitt men ville ju ha den svarta och gärna två uppsättnignar då dom är AMAZING...
Ps, det finns inte något skönare.


Fina ting från H&M HOME


I'm gonna make one myself.

en transparant kjol, hur svårt kan det va? inte så värst antar jag. woohoo. ♥


romwe.com


Bambi.fin fina söndag

Ett besök på Röhsska musséet, coctail en modeutställning med Jean Paul Gaultier, Dior och massa fler. Kollade in Henrik Vibskovs också, halv knepigt och galet med inslag av stickat.

Sen fikade vi på le pain, mysigt.


love maxi


Tommy ton


Coming up;

B-DAY
Christmas
NEW YEAR.

What to wear?
Glitterlicious.

OSÄKRAD HANDGRANAT.

"Nu skall skiten bort. Fick körförbud på den och besiktningsgubben sa, jag citerar.
-Inte en changs att du får köra bilen härifrån "det är som att köra omkring på en osäkrad handgranat". Dettta sa han efter han fick en del av vänster framfjäder i näven, fatta fan inte varför han skulle dra i den. Inte nog med detta. Handbromsen är kass, läckaga i avgasrör, stötdämpare bak, osv, osv. Detta går säkert att fixa till, tror tillomed att det inte blir så kostsamt om man är lagd åt meckarhållet.

Utöver detta är det en riktig pärla, sportblå, liten (endast tre dörrar) och mestadels frukörd. Vilket jag tror är anledningen till alla fel.

Har lättast att svara på mail då jag inte har luren på mig under dagarna

obs det är ej bilen på bilden, färg och utseende är dock desamma."


Haha såg den här annonsen precis, jag dog.

Om trettiofyraminuter

ska jag skriva min andra tenta för iår. Det känns okej.

Bada.

ska jag göra nu, härligt. Bubbles ♥

Vogue UK December 2011 COVER

Gisele.

NEWYORKCOOL- vogue UK December 2011

Photographed by Terry Richardson


Jag dog för den här jackan


Pic lånad från I*M FANCY

Acnestudios.com


Wakakuu.com

Nyöppnad hemsida, Favoriterna, T by Alexander wang dress och Missoni - drömmar.


Vänner
Det är något finurligt med vänskap. Ibland förstår jag inte. Vad händer..?

Att jobba på Zara,

" Hej! :) Har för mig att du jobbar/jobbade på Zara. Något jag tänkt på är att personalen alltid är väldigt ohövlig. Många av dem har en tendens att vara väldigt "bitchiga" när man pratar med dem. Tycker det är väldigt tråkigt, då zara är en sådan bra butik förövrigt. Vet du varför det är så? Har hört att säljarna måste passa in i en sorts mall.... Hade varit intressant att få höra din åsikt! Kram" - Amanda

Fått många frågor om hur det är att jobba på Zara. Få har nog stannat där så länge som jag, jag var inne på mitt 4:e år när jag tackade för mig och började jobba på Tara&Raglady. Varje arbetsplats har sina för och nackdelar men sanningen är att jag har lärt mig massor av att jobba på Zara. Fått lära mig att hantera människor, kunder som personal, säkert 8 chefer i min butik har kommit och gått och för att inte tala om den övriga personalen. Att säljarna måste passa in i en sorts mall är inget jag någonsin hört talas om men kanske är det så att många anställs för fort, eller kanske är för unga. Många kommer dit gör sina timmar och inte mer, snarare mindre. Tempot är högt och pressen stor vilken tyvär kan leda till en del sura miner. En otroligt positiv sak med Zara är att man kan utvecklas, jag började som säljare och arbetade mig upp till visual merchendiser, koordinator. Det var ett väldigt roligt och lärorikt jobb. Jag fick möjligheten att träffa de högsta cheferna och speciellt produktchefen i Spanien var speciellt roligt att träffa. Det som kan anses negativt som att Zara har Hierarki såg jag som något positivt för som koordinator för en Zara butik kunde jag ringa de högsta cheferna och prata med dom om olika ideér eller om jag tyckte att vi saknade något. Man ringde direkt till källan! Det kan sägas mycket och jag har ju säkert hundra historier men summa sumarum så är det nog så att vissa folk är bara bitchiga i sin natur men kanse inte visar det på intervjun. Om du tycker att någon snäser, eller inte beter sig korrekt, säg till. Det gjorde jag när jag var inne i en annan Zara butik, hon blev ganska ställd, rätt kul faktiskt!

Kram!

Essie

Alla har jämt hyllat OPI till skyarna medans jag tyckt att det va helt galet dåligt. Tror det är därför jag vart så himla kritisk mot nästan alla lite "dyrare" lack tills jag fann IT LACKET - ESSIE! Köpte mitt första förra veckan  i färgen Bahama Mama " a warm, rich, creamy deep plum " det är det BÄSTA någonsin, 4 dagar gick och jag hade knappt en skråma, hur ofta händer det? Aldrig mig iaf. Det är helt INSANE bra. Jag ska bara köpa Essie from now on. AMAZING. Sen har ju KICKS 20% på alla lack nu såå SPRING!en kaffe i linné


Versace for H&M - KAOS.

Extremt. Smaklöst. Det är orden som formas efter att jag kollat igenom hela kollektionen. Nytänk och kreativitet i all ära men det här är mer " 80's - Miami vice " on crack. Hur kunde man låta det gå så fruktansvärt fel? Det här är det sämsta samarbetet någonsin. Feedbacken på kollektionen hitills har varit katastrofal och den blir bara sågad om och om igen. Tror att H&M har lite panik, skäms lite dessutom, för releasen är bara dryga veckan bort och jag har knappt sett någon reklam alls...? VART ÄR HYPEN och Tv-reklamerna som kommit i samband med alla andra samarbeten? NADA. Kan inte klandra dem för jag skulle inte heller slösa bort MER pengar eller tid på det här.

Önskning för nästa samarbete är ETRO. Det skulle bli amazing. Crazy men stylish.

Först tänkte jag plocka ut de värsta ur kollektionen men insåg allt vara helt galet fult så jag gav upp den idén. Ni får kolla HÄR själva och bilda er egen uppfattning. Berätta gärna sen !


MISSONI HOME

Jag vill ha allt. ALLT, ALLT och ALLT.

Perfektion hos www.olssongerthel.se/

Silver


perfekt.


Topshop

help me, someone°

Jag ska få en systemkamera, men som den nybörjare jag är så vet jag inte vad jag ska välja. Jag har hittat tre som jag väljer mellan. En nikon, canon och en olympys. Har du en systemkamera? vilken har du? och vilken är bäst?
Tänk på att jag som sagt är nybörjare så jag behöver inget som är sådär MEGA AVANCERAT än..
frukost
avokado på knäckebröd ♥
amazing.

Johnny.


And in the November issue.

Vanity Fair november 2011.Ett tips till er För att jag vill att ni ska finna lycka.

är att JEDVIK säljer ut ACNE TRACK boots för halva priset, ETTUSENSEXHUNDRAPIX. Ja det är dom jag ville ha och trånat efter. OCH nej jag fick inget par, 37:or var slut. Vet att avenyn hade en enstaka 38 kvar och de andra butikerna hade 35 & 36, jag blir seriöst sur om ni med dom storlekarna inte ringer och lägger undan dom pronto, i wish i could..RSS 2.0