I shouldn't

Borde plugga istället för att skriva här. Borde.. men tråkigt.. Jag har gjort allt för att inte plugga men nu är lägenheten helt städad, allt iordning. Jag har ätit, badat, målat naglarna och en massa annat. Allt förutom det jag ska! någon som känner igen sig?

När jag ska plugga gör jag ju som sagt allt annat, härom i fredags skulle jag pluggat MEN så kom jag på den brilljanta idén att styla min far så vi åkte och shoppade. Vi kom hem väldigt många kassar med bla en jacka, 3 skjortor, tjocktröjor, skärp, halsduk, mössor, tishor och gud vet vad! ååh, vad jag älskar sånt, tycker det är hur kul som helst och tillochmed far tyckte det var kul med lite FAR DOTTER tid!

Tråkigt var att jag tydligen missade en hejdundrade fest på PUSH i fredag också.. Tackade nej till den årliga Halloweenmiddagen för att jag skulle plugga men hur bra gick det? sådär... ne.. Lite ångest när EM kom hit igår vid 20:00 fortfarande skakigt i kroppen, DÅ har man turnerat bra.. Vi la ner Turnén kanske tidigt igår, det var lixom inte upplagt för Succé. MEN snart, snart så..

Pratade med min något berusade B-Friend igår och fick reda på att jag ska till Stockholm den 26:e nov, MYS!
Behöver något att se fram emot. Dock har ju detta gett mig ytterligare en grej jag kan göra istället för att plugga, planera vistelsen! ♥

Ps. när ALLA andra var på PUSH i fredags och jag skulle "PLUGGA"  och var deppig över det såå råkade jag kanske klicka hem perfektion på denna jord. Tyckte jag förtjänade det, NYFIKNA?

with black flared pants

this would be amazing.


so cool.


HIPPIE LIFE


Vem blir snygg i sextiowatts ljus?

Inte jag, inte denna morgon. Försov mig. Alldeles för länge, panik. Vet knappt vad jag har på mig.. En Stones tisha, höga svarta byxor. Svart jacka, svarta skor, svart väska , ni ser väl trenden, såådäär spännande. Sitter på bussen nu iaf. Lyssnar på JAGÄRENVAMPYR. Ps. hur goda är inte clementinerna nuu? Äter för många, om dan, men skit samma!

Färg.

 
P L U G G A

Nu, nu känns det på riktigt. påväg, mot målet.
Emelie undrade vad jag studerar till, internationell inköpsekonom. Låter Väldigt fancy, det är lite mindre fancy än vad det låter. Inköp mot den internationell marknaden är det jag ska bemästra när jag är klar. Kommer nog läsa till en del textilkurser sen, eller samtidigt.

"du kommer inte vara människa i november" sa min vän, jag känner knappt att jag är människa nu. Tenta om två veckor. Boken skulle lika gärna kunna vara skriven på grekiska. varför göra det lätt när det kan vara svårt ?

Men men oavsett vad jag tycker och tänker så måste MÅSTE jag.  på riktigt. inte halvdant, inte "jag orkar inte" utan bara helt enkelt göra det. Nu är jag där, hoppas viljan och orken räcker till målet. det måste det, inget annat är . accepterat.KÄRLEK. Vilja. Livet. leva. Kärlek. Vilja. LIVET. leva. kärlek.
Kärlek. Vilja. Livet. leva. Kärlek. Vilja. Livet. leva. KÄRLEK.
Kärlek. Vilja. Livet. LEVA. Kärlek. Vilja. Livet. leva. KÄRLEK.
Kärlek. Vilja. Livet. leva. Kärlek. Vilja. Livet. leva. KÄRLEK
Kärlek. Vilja. Livet. leva. Kärlek. VILJA. Livet. leva. KÄRLEK
Kärlek. Vilja. Livet. leva. Kärlek. Vilja. Livet. leva. KÄRLEK.
Kärlek. Vilja. Livet. leva. kärlek. Vilja. Livet. leva. KÄRLEK.Mix.


Vogue japan november issue

The cover

Halsduken med luva kommer från H&M
ni som undrade!
On my way to school.

Inte särskilt trött trots bristen på sömn, skönt. Göteborg börjar vakna till liv - en överfull buss. Klädkaos imorse, tacka gud för att det finns tishor, enkelt och snyggt, blev en med lejon idag från weekday. En tisha, jacka och täck allt med en stor halsduk som min nya grå med luva, voila. Allt går i svart förutom det sistnämnda. Så jag trivs bäst .


can't sleep.........
En dröm. värld som inte vet några gränser.
i virvelvindar av fantastiska ting, dansandes bland discokulor och glitterdamm. lycklig,
möt mig vid regnbågens skatter, godnatt.

So cute with high flare jeans.

 

 

 

 

HERE

 

 


Mi vida logo

By Giampaolo Sgura // Styled by Anna Dello Russo

Vogue Japan november 2011


Georgia May Jagger
" The Two Ways
"


by Ellen von Unwerth

Vogue Italia September issue.

Patrick Demarchelier, one of my favourites
"sparkling personalities"


Alexandra Keating / Bip Ling / Elisa Sednaoui / Hanneli Mustaparta / Julia Frakes / Julia Sarr-Jamois / Kyleigh Kuhn & Sara Brajovic

Vogue US october
123 are following inspo right now, are u?

bloglovin


.

 

 

 


EN DELI I HAGA

Det bästa någonsin. Där var vi idag, jag & P , YUM!

Om ni inte testat så MÅSTE NI ta en "lyxtallrik" där nästa gång ni promenerar i Haga♥Ps. allt är vegetariskt dessutom!

Boyfriend is wearing my new

Halsduk med luva som jag förövrigt älskar!


// Byxor . nn07 // Tisha . Acne // Jacka . noname // skor . Rockin //

Något suddigt.

Men ni kanske ser lite.// Harembyxa . BIKBOK // Tröja . H&M // Halsband . H&M // Jacka . H&M // Väska . Marc Jacobs //

Gosh

När ska jag förstå att jag är student och inte kan komma hem med nya påsar varje dag..? Någon annan nybliven student med samma dåliga karaktär? I need help, it's like a drug for me..


and this rug.

Åhlens.

4 tack.

Alvar & Ivar

Är världens mysigaste suredegsbageri som ligger på kastellgatan. Där var jag och min kärlek igår och handlade frukost. Söndagsmys.


Le premiere


Nytt idag, Ralph Lauren.

/ P

this is my BOYFRIENDHe´s gonna blog some here with me ♥

clubmasters

i need.


LOVE MOSCHINO


sometimesibland

kikar jag igenom mina gamla blogg för att komma ihåg vad som gömmer sig djupt där inne i garderoben, som den här klänningen ! like-it-alot, har bara glömt bort den♥

details.

2 things i love right now, the YSL arty ring and GREEN fur.


Childhood

Make a difference. KÖP.NU

 


RSS 2.0