Yves saint Laurent


Net-a-porter
Lite halvporriga må jag säga.

Georgia may jagger



Cool tjej. Går väl inte att undvika om man är dotter till Mick Jagger och Jerry Hall. Nu kan ni se henne on the cover of både Harper's Bazaar UK March issue och snart på Elle Brazil April.

Godmorgon

Det är faktiskt en ganska bra dag idag, sovit en hel natt första gången på fyra dagar, BANANAS! Utvilad och glad vaknade jag av solen, jag gillar ju inte persienner ni vet. Ätit en tunnbrödsmacka med spenat, gurka, paprika, creamcheese och lax. Hur gott var inte det? Helt fantastic. Sitter vid mitt köksbord och kämpar med Larsa G's häfften om sjöfart, känns asbra att powerpointens är i ordningen, eller så är dom inte det och det SUCKS. Ne, men inget kan dra ner mig idag, VÄDRET, hallå? Mår lite bättre så kanske skulle ta mig ut en sväng i den friska vårluften. Mats tjatar konstant om att fika fika fika i solen och jag försöker få henne att förstå att jag är sjuk sjuk sjuk men utan lycka. Kanske idag ändå, att jag kan tänka mig att ta en kaffe någonstanns, kanske, får se sen.

Jag har förövrigt en levande växt i mitt hem, ja ni läste rätt. EN LEVANDE. Det händer ju inte. Råkade köpa en basilikaväxt häromveckan, färsk basilika tänkte jag, det är ju gott. Ställde den i köket och när jag kom hem från P häromdagen så hade den typ vissnat ner och jag fick sånna skuldkänslor, jag hade ju nästintill dödat den. Nu har jag gjort allt i min makt för att den ska få leva. Vinglas med vatten på en pall vid fönstret och den lever! Jag känner lite hatkärlek till denna växt då jag verkligen inte vill ha något växtligt i min hem (traumatisk upplevelse hemifrån) MEN den här lite basililaväxten kanske jag kan leva med.

Ne jag behöver ju verkligen komma ut märker jag här. En roman. Om en BASILIKAVÄXT.



Obsession Cat eye solisar




Denim






Anja rubik för Vogue Paris April, riktigt snyggt får lite vårkänslor här nu!

För härligt




Ponystep MAG

Med människor som vågar. Oavsett ålder. Oavsett vad folk tycker och tänker. ROCK ON

A bid to save the earth


Mycket välgörenhet på tapeten hos våra designerhusen nu. Stella McCartney har ställt upp med sina vegan canvas bags som sedan speciellt utvalda personer fått lägga sin egen touch på. Den som ni kan se ovan är en av de som är ute på auktion AS WE SPEAK. Inget för mig, inte min typ men om du känner att du inte kan leva utan, gå in på Charity Buzz och lägg ett bud!

Ps. Fanns massa annat roligt som ett internship på Donna Karen, personal shopping och mycket mer!



Weekday

 

 

Basplagg. IS. THE. SHIT


(Herravdelningen)





Miroslava duma





föredetta chefredaktör för Harpers Bazaar Russia, nu skribent för flertalet magasin som t.ex Tatler och Glamour, är definitvt en av mina största stilikoner. Alexander Wang tröjan har hon matchat perfekt med ett stor vitt halsband. Det känns exklusivt och modern. Jag hade nog dratt på mig brallor (förvånad? inte direkt vah? ) men annars KLOCKRENT.

UPDATE

Fortfarande sjuk, det suger. Har tagit mig utanför mina dörrar och 50 meter fram till mataffären. Hur bra är det inte att man kan köpa IPREN överallt nu? helt fantastic ! Köpte ingefära, Ipren, citroner, vitlök och allt annat som kan tänkas vara bra mot förkylning. Ska pressa citroner i ljummet vatten och lägga i honung, det är YUM.

Har ni några bra kurer mot förkylning, alla tips är välkomna!


red



Älskar håret och brillorna, resterande, not that much.

trend : pyjama



Har det talats om ett tag och jag gillar den. Dock hatar jag silke när vädret är kallt, det slickar sig mot huden nått helt galet. Hela grejjen med den här trenden är ju att det ska va flowy. Har ett par byxor från Zara som jag bla såg att columbine hade som jag spar till varmare tider. Tänker slapp linnetisha, gärna vit, guldsmycken, några nätta rem sandaletter (som jag nämnt tidigare) och ett par mönstrade pyjamasbyxor. RIKTIGT Fantastiskt. Jag kommer nog inte att matcha topp och byxa i samma och gå all pyjama in, det änns inte riktigt jag, men man ska aldrig säga aldrig.

no fun being extinct


UK Harper's Bazaar
Joina Vivienne Westwoods kamp för vår planet och miljön på nofunbeingextinct.org/ FASHION MUST CHANGE THE WORLD

fuchsia

 

 


H&M

Älskar som sagt Bh:ar utan byglar och hur söta är inte dessa små undies?

Västar

Är något som jag letar konstant efter nu. Vet inte vad som hänt eller var inspirationen kommit från men vill ha en längre i vitt skinn, gärna lite maskulina drag. Sen en Vintage Levi's helst , trasig, hålig stentvättad och härlig. Sen tar jag gärna en svart också, skinn då förstås men gärna en lite gråsvart denim också..

Vad tycker ni om min nya obsession, vill ni haka på ?


Soft


Monki

Dom här brallorna är så sjukt coola. Det jag älskar just nu är att du kan lika gärna springa runt i dom till vardas (sport trenden) som att du kan mysa hemma och ha dom som mjukisar. Ska in och prova dom någon dag när jag blivit frisk.

Världens bästa pojkvän



Hämtar mig om trettiominuter för att ta hand om mig nu när jag blivit sjuk♥

Mary-Kate och Ashley







Har båda fotats för Elle UK April. Jag fastnade och dog lite framför Mary-Kates omslag och jag ska bara ha det magasinet. Ashleys är fint men not all that much, inte i jämförelse. Dessa systrar har och kommer alltid vara en inspirationskälla för mig. Älskar deras stil, mest som sagt M-K's men Ashley har en mer klassiska stil vilket jag diggar stenhårt också.

Vilket cover var din favorit och vem av dessa vackra systrar tror du kommer få stå kvar i tidingshyllan?




The shorts of this season


Vogue Spain April 2012

Balenciaga shortsen. Lika snygga att matcha med en sweatshirt och converse som till toppen ovan med heels och diamantassesoarer ; sportyelegance. ÄLSKAR-ATT-BLANDA.

Superdupermegacool


H&M TREND.

Blommönster, inget för mig, eller vad var det jag skrev? Vill dock försvara mitt inköp med att den är supermegacool och inte alls sådär puttinuttigtsöt som det mesta andra från den här trenden. Älskar förövrigt den helt underbara gula/lime färgen och att den är sådär lite dip-dyed. YUM YUM.

Lycka


Kaffe på Da Matteo och nya STYLEBY


Batik

 

Om ni läste intervun med mig här så vet ni att jag diggar batiken starkt. Dessa tre brallor skulle jag mer än gärna vilja ha i min garderob nu. Från vänster Bamboo Tie Dye mid-rise skinny jeans från Notify, Galaxy printed mid-rise skinny jeans från Rag & Bone följt av Itzel tie-dye low-rise skinny jeans från Isabel Marant.

 

Alla kan ni finna på Net-a-porter.

 

Ps. vill man inte lägga ut massa pengar på ett par byxor som är väldigt trendbetonade så kan man ju klorinbleka ett par gamla stuprörsbyxor!


Clubmasters

 

Rayban Clubmasters blir mitt nästa inköp. Antagligen redan i veckan.


here comes the sun, and I say, It's all right.

Älskar att solen skiner. Ska ut och sätta mig snart. Lyssnar på den här låten nu. Firade min kära lulu igår, gick till push en sväng. Jag hade stylat henne i mina batikbrallor, linnet hon fick i present från H&M trend och svarta skor. Riktigt snyggt måste jag säga. Ligger i sängen, sover nästan alltid med öppna persienner, älskar att vakna av solljus. Underbart. Ne kanske skall gå upp, tvätta och sådant roligt... dock bara fram till 16 för då slutar min B-friend och då ska vi ner på stan och dricka kaffe i solen, prisa gud att jag intog en måttlig mängd alkohol igår/inatt. Ska ringa Mats och se hur det gick för henne, inte lika måttligt skulle jag tro! ♥


Min älskade vän




Bild

Har köpt YSL arty ringen i blått och jag är så avundsjuk så jag dör.

Ysl Yellow clutch




Gult är fint, riktigt FREAKKIN'FABULUSO. Gillar den här kuvertväskan skarpt.  


20/3 Invigning av Ralph Lauren Flagship store


Snyggast på festen var Elin Kling. Uppenbarligen delade jag och fotografen på stureplan samma åsikt då hon är i fokus på fyra av de trettiosju bilderna från tillställningen. Inte mig emot dock.

Gucci Large leather tote bag with gold details






Elegans på Net-a-Porter

Hett

Modellen som gällar i vår och sommar. Blottad fot, naket ska det va. En rem eller två, inte mer. Mango


INTERVJU MED MIG OM MODE & STIL

www.BEHINDEVERYMAN.se KOLLA IN!


Vogue art


Rama in.

Matilda olenmark



Min allt i allo ♥ tack för hjälpen idag!

Vad vi sysslat med hela eftermiddagen och kvällen får ni se om ett litet tag,

Isabel marant



Ja, så fina.

indiska

Fuschia och Orange, nice kombo. Etthundratjugoniokronor.

 


Paco Rabanne




Gillar egentligen inte kjolar men den här looken hade tillochmed jag kunnat tänka mig. Sjukt snyggt från Paco Rabanne F/W 12

Kolla in hela modevisningen här

Vårinspo


http://malmostreetstyle.com

I all sin ära men jesus vad jag älskar hösten och allt som hör därtill. Typ jackor, ja ni har ju fått bekanta er med min passion för jackor nu. Antar att bilden jag visar inte kommer som en överraskning. Ja, jag vill ju då självklart ha den jackan.

oh susie



Jag vill cokså ha sommar. Jag vill också åka rullskridskor. Jag vill också ha en sån frisyr (eller vill jag det?) aja oavsett 70/80-tal, underbart. En era jag önskar att jag minns.

Tye dye



Jeans Topshop//Sweater H&M trend// Faux fur jacka H&M trend //Tygpåse Lanvin för H&M

converse





Helt förälskad i mina svarta så funderar på dessa sockervita med svart kant också. ooh, perfekta.


fem dagar kvar tills

Pengar rullar in på kontot igen. I sådana här läget är det jobbigt att vara student som inte riktigt lever som en. Det går ingen nöd på mig egentligen men min fashionådra inombords pulserar och vill ha dom där skorna jag såg häromdagen som jag förvrigt nog ska köpa. Att skriva om alla materiella ting jag vill ha just nu skulle till tjockleken likna Sveriges Rikes Lag. Använda det man redan har kan ju vara ett alternativ men definitivt inte lika roligt som det förstnämnda. Tänkte kanske göra en jackspecial här någon dag. Fick frågan i skolan av några tjejer om hur många jackor jag har. Frågor av den natur brukar jag alltid undvika, för min egen skull, då det kanske är lite för många. Räknade att det var runt 6 stycken som jag använder lixom frekvent just nu(finns ju EX antal fler) och när jag nämnde detta för gruppen av tjejer som ställde frågan fick jag några blickar som jag inte riktigt kunde sätta ord på. Tydligen inte normal jackonusumtion kunde jag dock snabbt konstatera. Med detta sagt får ni svara på frågan, vill ni ha en lite inblick i min garderob av jackor?

Kärlek



Blev BTW helt kär i Vogue Australias cover, tror det var mars issue men vågar inte svära, kan varit april också, oviktigt dock.

Ps. tidsinställda inlägg is the BOMB.

With Burning Pattern




Vogue Russia April 2012//Modell: Magdalena Frackowiak//Fotografer: Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer

Neon



Återigen, halsbandet från Topshop. Hade köpt det om jag inte hade fått vibben av att jag skulle kunna knåpa ihop ett själv.

storlek 42



Orange tröja från H&M trend. Älskar den. Har den i svart och en typ av gamelrosa ton också. Som sagt gillar modellen skarpt. Köpte största storleken, 42 , soft.

love it



Ett relativt nytt inköp till lägenheten, älskar den.

En sväng på stan




Så här såg jag ut i fredags när jag joinade ett bättre gäng på förfest innan PUSH. Kul kväll, trevligt folk, konstigt folk, en salig mix. Det var lite "alla var där" känsla över det hela. 


Assouline








Assouline books är ett förlag som ger ut fin och intressant lektyr inom mode. Finns att köpa på Net-a-Porter.

kärlek

Fick en fråga om vad jag använder för kamera, Canon EOS 1100D.

Som jag fick av världens bästa pojkvän ♥

Organiserat

Nu har jag fixat till min klädställning. Den går just nu i Grå/svart/vitt och silver. Eftersom den blir en ganska stor möbel i min lilla etta så tycker jag det är viktigt att den matchar med det andra jag har. Att gå helt crazy på en klädstång kan ge ett stökigt intryck för hela rummt (speciellt om man har 33 kvadrat som jag ♥)



Min klädstång kommer från Ikea, heter Turbo och är så helt galet snygg.

Marant

Jackan som Elin har på #7 av STYLEBY är ju helt fantastisk. Batik i perfektion. Jag kan inte koncentrera mig på plugg, fokuset är överallt och ingenstanns. Just nu sitter jag med tidningen nedan och typ scannar, som om jag inte hade viktigare saker för mig!? nä nä, bara tenta på torsdag!! Var på seminarium på Swedbank idag som handlade om international trade and finance, det som vi ska ha tenta på och jag kände att , det här greppar jag. Men det är ju de små detaljerna. Att inte komma ihåg en risk med internationell handel utan 6 st osv osv. Ne nu blev jag stressad, ÄNTLIGEN kanske jag kan fokusera!

Siri

Är namnet på de här Jeansen som känns som en blandning mellan 501'or och ACNEs pop vintage. Fyrahundrakronor, inte alls farlig, ska gå och träffa siri någon dag. Kolla om hon är min typ, om vi kan vara kompisar osv. Jag återkommer och berättar hur det gick.



Vill du också träffa Siri ? Gå till Monki, hört att hon hänger där.


Yellow!

 

 

 





Det här caset från monki ska jag gå och inhandla någon dag. Helt fantastiskt. sextiokronor.

Instagram

Så här roligt kan man ha när man är påväg från ett studiebsök till ett annat.

Balenciaga bracelets











Drömmar från Mytheresa

best from Paris Fashion week

Paris fashion week är över och har varit i några dagar. Fullspäckad kalender har gjort att jag fått lägga fashionshows åt sidan men no more. Spanade som vanligt in Balanciaga, Celine, Isabel Marant, Stella McCartney, Yves Saint Laurent och Givenchy. Skrollade över resten men inget hel kollektion som fångade mitt intresse, utan mer någon look här och där.
Favoriterna höll måttet och men de som får en guldstjärna är Balmain (inte att förglömma, finns under kategorin: fashionshows), Balenciaga och Celine. Marant var lite utav en besvikelse, kanske ett starkt ord men jag känner inte att cowgirl-stilen är för mig i sin helhet men något plock här och var av kollektionen, ABSOLUT!

Vill ni spana in alla fashionshows själva så kan ni göra det på style.com

Balenciaga



Celine


hej vänner

Hög frånvaro på mig. Tenta nästa vecka som är helt orimlig. Trycker in information i skallen som om det inte fanns någon morgondag. Helt okej metod. Dock känns det som jag har så mycket kvar att sammanfatta och lära in så just nu vill jag bara helt seriöst ta till pistolen, om jag hade haft någon dvs. Multitaskar förvrigt och har tvättat 4 maskiner, hur sjutton går det till kan man undra, jag undrar också. Ibland vill jag inte ens tvätta för att jag vet att det redan är knökfullt i mina 4 garderober och på min klädställning... och i mina 10 lådor under sängen.. jesus.


Ska sluta finna ursäkter nu och ta min lärare Mr Greens råd på allvar nu, följa de 3 F:en, FOKUS FÖR FAN.

Peace out,


Kony 2012, en kan inte göra allt men alla kan göra något

Don't know what it is?
Watch the movie.


Make a difference


Spread the word.


Imorgon kl 10:00 SHARP

släpps Marni för H&M. Jag har lektion och kan inte närvara vid butiksöppning, PANIK, så får jag helt enkelt ta med macbook till skolan och hoppas att det går att klicka hem saker.


så fina ting,

cateye





Inspirerad av det soliga vädret tydligen, köp här


Rayban


Funderar på om jag ska köpa ett par kompisar till pilotisarna som jag typ lever i. Dessa från Rayban är jag lite sugen på, ombyte förnöjer, säger man inte så?

Ne nu måste jag klä på mig och springa till skolan, ciao!


07:31

Äter omelett. Jag har börjat med det, en stabil och nyttig frukost helt enkelt. Står mig gott och väl till lunch och lite till dessutom. Har alltid hört "frukosten är det viktigaste målet på dagen" men jag har aldrig lyssnat, förräns nu. Lägg en kvart till frukost på morgonen (hoppa inte över som jag gjort tidigare) så kommer du att förstå. Just saying. 2 ägg, en skvätt mjölk, hackad rödlök & tomat, kryddor( Basilika, paprikakrydda, salt, peppar och aromat) och lite olivolja, BUSENKELT.





Anna dello russo

har det finaste armbandet jag någonsin skådat.



Fina ting

Jag vill ha lite nya fina kuddar i min mestadels vita lägenhet, mönster och färg är mer än välkommet. Funderar på dessa söta, känns som de skulla passa fint in hos mig,



Här kan du köpa de fina kuddarna


Spets

Jag har den i vitt men fann den i svart häromdagen in store, LYCKA!
Köpte två svarta och en i aprikos. älskar modellen. BH i endast spets, is the shit. Har säkert ett tiotal numera. När man väl testat dessa så känns en med bygel och formpresade kupor sådär kul. Vägrar lixom.


Från H&M




Balmain F/W 2012

Är en kollektion som bara egentligen bara behöver beskrivas med ett ord - Perfektion.
Men klart jag måste skriva några rader till om de här helt fantastiska skapelserna där mönstrerna för tankarna mot vackra fabregé ägg. Materialen är blanka, broderi -och pärlprydda eller helt plain. Silhuetten är maskulin, känns oansträngt men samtidigt stylish. Jag tror definitivt att den här kollektionen kommer att tilltala de mäktigaste kvinnorna inom modebranschen då den osar oberoende och makt. Blir inte förvånad om vi kommer få se Emmanuelle Alt i tredje bilden uppifrån. Tror ni jag har rätt?

COS

Känner väldigt mycket begär på den sidan, borde kanske blocka den?
Alternativt stilla begäret genom att klick klicka hem några vackra perfekt baströjor, men borde jag? Ett  argument som jag brukar köra när jag försöker övertyga mig själv om att jag behöver nya kläder kan lyda följande "Det tar fruuuktansvärt lång tid att klä sig på morgonen om man inte har de perfekta basplaggen när man är sådär morgontrött och egentligen borde gått upp tidigt men inte orkade det och hamnade i panikklädkaosmorgon. DÅ, då hade den där gråa fina melerade tröjan jag precis såg varit perfekt "  poff så var jag övertygad. Svårt att argumentera mot ett så solklart case, FAN.






YAY go Elin !

Elin kling kommer att tillsammans med Patti Hansen, Theodora Richards och Harley Viera Newton fronta Net-A-Porters  S/S 2012 kampanj.  Jag är extremt nyfiken på hela kampanjen då den inte bara frontar Elin, go sweden, utan även är fotad av Patrick Demarchelier, en av mina favoritfotografer.






to please you all

är väldigt svårt. Fick förfrågan om jag inte kunde skriva på engelska, och gjorde det. Fram tills nu. Känner att jag förmedlar mina tankar bättre på svenska. Vill jag tro iaf. So i'm sorry but i'm going back to writing in swedish, google translate♥




miroslava duma

The coveteur visited at her home and oh gosh, I love that girl.




Yes please



Bag Burberry Prorsum // Sunglasses THE ROW // Pants ACNE // Shoes ZARA // Sweater COS // Book Here

NEON


Ginatricot

MTWTFSS COLLECTION

Now weekday has done an equivalent to H&M TREND and produced a more exklusive line with finer materials and more "trend" feeling.

There are more than one thing I would not mind but at the same time, feels like we have seen a lot before. Would loved if they had played more with colors or maybe a little bit more edgy designs but overall i would almost wear it all!



Theese sweaters from COS

Would fit quite nicely in my closet. Love that they have an online store.







sunny day

Sitting here, having coffee and looking out the window, it's going to be a sunny day.


RSS 2.0