Alexander Wang Confirmed as Balenciaga’s new Creative Director

YAY! Äntligen har Modehuset konfirmerat ALEXANDER WANG som sin nya Creative direktor! Om ni hängt med här på bloggen så har den här resan fram till detta oficiella beslutet varit aningen krokig. Redan för några veckor sen rubricerade tidningarna Kane som Nicholas efteträdare vilket snabbt dementerades av modehuset. Under de efterföljande veckorna har flertalet tidningr skrivit lite flyktigt om att Wang kanske, möjligtvis, skulle vara påtänkt men då Kane, innan det officiella beslutet från Balenciaga, lämnade Versace så togs fokus bort från Wang och åter på KANE. Men.  Uppenbarligen skall man inte tro allt man läser.

Jag känner total lycka. Vad känner du/ni/han/hon/hen om detta?
 
 
 
 
 
 
 
 

For Men - New Balance

Jag blev så glad när jag såg dessa för jag tyckte dom var sådär perfekta och så var det för MÄN endast. Trodde jag skulle börja gråta. Men, tur för er Män som läser. Tycker färgkombon är klockren verkligen, känns som en bra everyday shoe - COMFY and STYLISH. Finns att köpa på Karltex här
 
 
 
s
 

I Wish..

Att allt detta fanns i min garderob. Märker att jag börjar dra mig mer och mer mot olivgrönt numera. Kan ju vara världens finaste färg. Grönt har ju alltid varit min favoritfärg men inte på det sättet att jag brukar ha det på mig, kanske det börjar gå mot en ändring? Som ni märker kan jag inte släppa roséguld heller.. Bordeaux/rödlila börjar dock gå ur mitt system, tror jag börjar tröttna..
 
 
 
Chanel lipstick i färgen Rouge noir / Kenzo Rabbit Trimmed wool-blend Coat / Celine Clutch Pouch in Python /
Laurence Dacade ‘Barbara’ Quilted Suede Biker Boots / Citizens of Humanity Avedon Low-rise Skinny Jeans/ Essie color Luxedo/ Lara Bohinc Satturn earrings rose-gold/ Belt Mango / Cable Knit Cos

 


Loafers

Från Zara fick jag av min pojkvän för ett par dar sedan ♥
Denna dag hade min pojkvän spenderarbyxorna på och fick väl lite dåligt samvete inför sin student till flickvän när han köpte bla Denim-jackan från Margiela for H&M, kavaj och  lite annat smått och gott, så då fick jag dessa fina loafers dessutom ville han att jag skulle prova en Acne tröja (som tyvärr inte alls satt fint).. Gosig pojkvän jag har, skämmer bort mig. Dessutom bjöd han mig på middag dagen innan på Yaki-Da... KÄRLEK!
 
 
 
Margiela Denim-jackan är så snygg verkligen. Och min pojkvän är ju också så snygg DRÖMKOMBO!
 
 
 
 
 
 
 

TEAM PARIS

ÄLSKAR/AVGUDAR min nya sweatshirt. Den är helt perfekt och precis vad jag vad behövde i min garderob. Ni som känner mig vet att min vanliga uniform består av svarta byxor och någon av mina typ tusen sweatshirts men nu har jag äntligen funnit den ultimata. Lyckan är total.
 
 
 
 
 
 
 

Studying

Pluggar och pluggar. Sitter just nu med en hemtenta där vissa frågor ej är relevanta till kursens innehåll. Något måste ha gått fel och försöker lösa detta med vår utbildningsledare as i write this. Frågorna i en hemtenta får gärna vara kluriga där man får tänka till själv, men då måste man ha något konkret att hålla sig fast vid och sedan därefter sväva ut i egna funderingar, åsikter och tankar. Nog om detta...
 
 
 

"Dietich Chic"

US Vogue September 1992 // Nadja Auermann // Ellen von Unwerth // Grace Coddington
 
 
 

Emerald Pony

Left : Classic Medium Flap Bag in Pony Emerald // Right : Case Bag Large in Calfskin Dark Green, båda tidlösa & klassiska skönheter från Céline fall 2012.
 
 
 
 
 
 
 
 

Louis Vuittons

Nya reklamfilm för deras nya mini-bags med Hanneli, Kling och Miroslava Duma (my FAVS) känns superfun & chic , väskorna känns som karameller !
 
 
 

"Jean Seberg"

Är namnet på detta fantastiska editorial med modellen Christy Turlington stylat av Grace Coddington♥ ur Vogue US October 1990. Spetsiga skor, loafers, polotröja, randigt, cat-eye brillorna  - visst känns det bekant? Att trender kommer och går visste vi ju, dock brukar dom komma tillbaka något modifierade och just därför känns det så himla roligt att se ett High Trend Editorial från mer än 20 år sen som skulle funka EXAKT lika bra idag!
 
 
 
 
 
 
 

Aspirinmask

Bästa på länge. Måste provas!
Krossa 3-4 aspirin, tillsätt lite vatten, en halv tesked honung samt en halv tesked youghurt!
Smörj på huden, låt sitta i 20-30 minuter, skölj av och återfukta därefter!
 
 
 
 
 

Returned

Ordningen är återställd, tentan är över - så skönt.
 
Om en stund går jag ner och hämtar två paket på Linnégatan - som jag har längtat! Försöker bara förbereda mig mentalt för att gå ut i det mardrömmsliknande vädret som råder här i Göteborg. Burr...
Trots varmaste polotröjan (grand knit från Hope) så fryser jag.. Kanske ska byta ut mina nya favoritloafers (som jag förövrigt skall visa er sen) mot något varmare en stund..? Skönt om man kunde fortsätta att hålla sig frisk denna vintern !
 
Ne nu är jag för nyfiken på paketen för att sitta här.. Hörs sen!
 
Ciao!

New in från Acne

Världens softaste jeans blev mina igår. Älskar dom redan.
 
 

wish me luck

Har precis tryckt i mig en skål gröt..sådär sexigt eller gott, men när man strax skall möta ett 4 timmars tenta-pass så kändes det behövligt..
 
Skall bli så skönt när klockan slått 12:30 och deadline för inlämning  - då tar jag helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maiyet

DARIA WERBOWY fotad av CASS BIRD för Maiyet fall 2012 kampanj. Så fint.Om ni inte varit inne och kikat på Maiyet innan så bör ni göra det nu! Kolla SPECIELLT in väskorna - helt fantastiska.
 


Urban Renewal

Är namnet på det här helt fantastiska ediotrialet ur Vogue Kora November Issue. Mer än möjlitvis en presentation av modellen Carolyn Murphy, Fotografen Cass Bird och stylisten Ye Young Kim behövs inte, detta editorial i ren Céline- perfektion får tala för sig själv.
 

Väntan

Kan mina paket som jag beställt komma någon gång??
 
Vänta är inte riktigt min starka sida, men jag antar att om man vill ha tag i saker som inte alla andra har måste man beställa på nätet och då blir det automatiskt en väntan.. Tycker kanske att det har tagit något lång tid för ett paket som inte ska fraktas längre än sträckan Polen-Suecia men men. What to do!
 
Hoppas hoppas hoppas dom kommer imorgon. Visar er så fort dom har anlänt ♥
 
 
 

For Men - the scarf

Med detta inlägg vill jag lyfta fram en detalj som jag tycker ni killar borde anamma; Knut en snusnäsduk i halsen. Det är så nice, speciellt om man hitta någon sådan gammal i fint paisleymönster. Matcha gärna en mörkblå med paisley till denimskjora ? Vet ni inte vad Paisley är, klicka här !
 
 
 

Guldkund

Hos H&M hur går det egentligen ihop med mitt nuvarandesysselsättning - student? Har mina aningar men tror att jag ignorerar dom för en stund och fokuserar på det faktum att 500 pix i presentcheckar dök ner i min brevlåda igår - TOTAL DUNDERLYCKA!
 
 
 
Wohoo!
 
 
 

Worst morning ever

Vaknar av att det ringer från dolt nummer mitt i natten. Svarar inte utan försöker blunda. Då får jag ett sms "hey babe" från ett nummer som är helt okänt för mig. Skriver "Vem är detta?" får ett svar om ett namn jag inte känner till samt frågan "själv?" varpå jag frågar "varför ringde du mig nu?" och får till svars "varför inte. kram"
 
Jag har ingen aning om detta var någons "idea of fun" men jag skiter i vilket. Har folk inget hyffs i kroppen? Skulle aldrig ringa någon, än sms:a till någon mitt i natten.
 
Sen ringer Pelles klocka vid 05:30 som han så käckt har ställt till någon jävla House-låt. Ärligt. Jag blev så lack. Somnade om och drömde mardrömmar. Vaknar därefter med huvudvärk och som pricken över i:t så har jag en hel bok att ta mig igenom idag inför tentan på fredag. Hatar att vara såhär bitter men man är väl inte mer än mänsklig? Känns iallafall bättre efter att få ha skrivit av sig lite !
 
 
 
 
 

For Men - Monks

Så jävla coola. Tyvärr verkar dom vara vintage men man kan ju alltid inspireras!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Black and white


NEWS Update : Christopher Kane lämnar Versace!

Trots att både Balenciaga och Kane har förnekat Kanes ankomst till modehuset så hjälper inte nyheten ovan till att stärka detta -  snarare tvärtom, eller va tycker ni?
 
Läs tidigare inlägg om, vem som skall bli Balanciagas nya Creative Director här & här !
 
 

Daily notes

Blåser bubbelgumm-bubblor och lyssnar på Marley.
 
Love life.
 
 
 
 
 
 
 

Proenza Schouler F/W12 detail shots vi JAKANDJIL

 JAKANDJIL tar oftast bilder med fokus på streetstyle men ibland letar de sig backstage, och fångar de mest fantastiska detaljbilderna - se nedan och inspireras!
 
 
 
 
 
 

New Creative Director for Balenciaga - KANE ? WANG?

Det har varit en stor snackis i modebranschen sedan Nicolas Ghesquière, Creatve Director för Balenciaga avgick om vem som skall bli hans efterträdare. Flertalet stora och högt ansedda tidningar har spekulerat och skrivit att designer Christopher Kane kommer bli den som får äran att ta över efter Ghesquière. Modehuset däremot förnekar Kanes ankomst och har kommunicerat ut att inget beslut har fattats än, och att en ny Creative Director inte kommer att utses förrän om 2-3 veckor.

 

Tidningen Grazia Daily har genom en trovärdigt källa på modehuset fått fram att, även designern Alexander Wang är uppe för diskussion för rollen som ny creative director för det ansedda modehuset.

 

Skall bli riktigt kul att se vem det slutgiltliga valet blir? Vem hade ni röstat på? TEAM KANE? TEAM WANG?

 
 
 
Kanske blir det någon helt annan, ingen verkar veta någonting just nu!

Ny halsduk

Nisse, liksom jag, fann kärlek för denna halsduk från Zara direkt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That french style - Emmanuelle Alt

Emmanuelle Alt editor-in-chief för Vogue Paris är en av mina största inspirationskällor. Jag tycker hon är helt fantastisk, allt hon tar på sig blir sådär enkelt och snyggt.
 
 


 
 
 

Inspiration

Detta är min nummer TOP inspirationsbild för tillfället. Detta är en ganska gammal bild som jag sparade ner för evigheter sen, MEN kan inte riktigt släppa den. Tror att det kan vara första gången jag lägger upp något som är sportrelaterat här, let's face it - jag är ingen Sporty Spice direkt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DRÖMSÄNGEN

Jag dog när jag såg den här sängen på NK idag.
 
 
 
Herre-Min-Jesus.

For Men - outfit

Min pojkvän fick ställa upp på bild idag. Älskar outfiten!
 
 
Jacka JS UNIT //  NY Tisha från New Yorker 50:- KÖPKÖPKÖP // Jeans NN07 // Skor RM Williams

For Men - shoes

Dessa skor från Zara är ju supercoola, älskar silverdetaljerna!
 
 
 
 
Kan klicka hem dom här
 
 
 

 

Chloé

Dessa stövletter är verkligen helt fantastiskt fina - älskar mixen av mocka och skinn! Klacken ser sådär lagom hög ut så man skulle kunna använda dom till vardags också. Perfekta med andra ord!
 
 
Du kan köpa dom här

"Shape of the Season"

Modellen Toni Garrn fotad av Daniel Jackson för US Harper's Bazaar September Issue. Funderade ett tag på att bleka min ögonbryn men tror precis att jag tänkt om. Kanske passar mer för editorials än vardag om man säger så!
 
 

Borg oversize Biker Jacket

Från Topshop nedan är ju bara hur gosig som helst.
 
 
 
 
 
 
 
Finns att klicka hem här

"Moves like jagger"

Modellen Georgia May Jagger (dotter till Mick jagger och Jerry Hall) pryder omslaget på Haper's Bazaar Australia December issue. Jag måste bara säga att jag älskar gluggen mellan tänderna och modevärlden verkar gilla det också, kolla bara på framgångsrika modellen Lara Stone.
 

For Men - Kavajer

Många grabbar har fått om bakfoten att bara för att det är dyrt så är det snyggt. Så är det inte. Dock kan jag tycka att vissa plagg kan man som kille lägga lite extra pengar på som tex en snygg kavaj och skjorta för typiskt är det ofta så att med kvalité och "tailored" kläder kommer ett något saftigare pris. Därför skall ni killar utnyttja butiker som H&M som har ett fint utbud när det gäller diverse attiraljer som skinnskärp, flugor, slipsar - varför betala massor av pengar för ett skinnbälte bara för att det är ett märke? Om budgeten är något snäv kan du även på H&M finna superfina vita button-down skjortor som fungerar aldelles utmärkt till ändamålet!
 
Nedan har jag plockat ut två kavajer i sammet, samtliga från ACNE som jag tycker är ett bra köp! Dock vill jag tillägga att sammet och färgen burgundy må vara väldigt hett just nu, men om du inte är en grabb som planerar på att köpa nytt på ett tag framöver tycker jag att du skall välja en svart kavaj i ett annat material. Flugan i blå leopard är från H&M och jag tycker att den är så sjukt cool. Matcha den med en jeanskjorta och den svarta sammetskavajen nedan samt ett par svarta jeans - STYLISH!
 
 
 
 
 
 
Tycker även att ni kan klicka in er här, då kommer ni till Mr.Porter.com där ACNE och modellen Robert Konjic har satt ihop några riktigt softa looks för er grabbar ( bla finner ni plaggan ovan med undantag för leo flugan då! )
 

"Luxury style"

Är inte namnet på detta editorial men det skulle definitvt kunna vara ! Känner ni som jag att tonen på läpparna är den mest ultimata red-lipstick ton ni sett? Sidbenan känns väldigt Emma Elwin och det kan man ju bara inte bara ogilla. Sidebena hypen på sent 90 tidigt 00-tal,  kommer ni ihåg den? det gör jag. När Ebba och ebbas mode kom följt av klingan, två stora anhängare av mittbena, testade jag också och har sen dess vart trogen.
 
Det är kul det där att man gärna gjorde som alla andra när man var yngre. Idag känner jag att jag inspireras, tar till mig och adderar influenser snarare än hela trender in i min befintliga stil. Kom ihåg att det som skiljer oss ur mängden är hur du tar in, tolkar och inspireras.
 
Nog om gamla vanor och dylikt och åter till detta vackra editorial ut Vogue Turkey November Issue!
Läpparna och håret : check. Smyckena som editorialet egentligen fokuserar på är helt fantastiska, älskar statement halsbandet Top/left sen tycker jag att stylingen känns väldigt elegant vilket ett editorial bör göra om man vill sälja den här typ av smycken.
 
En sista sak att tillägga är att om någon känner sig manad att köpa Chanel tishan Top/right till mig i födelsedagspresent så är det helt okej!
 

Svarta Strumpbyxor

Att skriva/läsa om strumpbyxor kanske inte är så kul men jag MÅSTE bara tipsa er om dom i särklass bästa strumpisar jag någonsin testat; Lindex tights 15 DEN, dom är "run-resistant" dvs att det blir inga maskor på dom men är du riktigt brutalt oförsiktig så kan det på sin höjd bli ett litet hål! Superfin kvalité & färgen blir inte så där svart-grå-dassig utan går mot en varmare svart ton - Som jag har letat efter ett par såna här!
 
Kommer definitivt köpa ett par nya när mina går sönder, dock verkar det inte ske inom en snar framtid.
 
 
 
 
 

Turtleneck

Från JC tro det eller ej. Ungefär exakt en sådan här behöver jag i min garderob nu. 30 ull och 70 acryl kan göra den här till en otroligt obehaglig tröja men ska ändå försöka prova och se om det går!
 
 
 
 
 
 

"Rock diaires"

Modellen Kel Mrkey fotad av Paolo Roversi för Vogue China November issue. Mycket svart, det gillar vi.
 
 

Cosy in Burgundy

ACNE-koftan är perfekt att slänga på sig i detta vädret. Varm och mysig! Under har jag en tröja i ungefär samma ton, tyvärr finns den inte att köpa då den ej gick i produktion. Bältet i skinn är en ny favorit från H&M, byxorna från Zara samt skorna är gamla favoriter !
 

Maison Martin Margiela

För H&M släpps ju som bekant på torsdag. För mig känns herrkläderna helt fantastiska medan merparten av damkläderna känns sådär.. För mig finns det två ting som håller upper kollektionen; den ena är den übersnygga overized Kavaj/jackan, kan ni gissa nummer två?
 
Sen undrar jag också om alla har sett alla plaggen i kollektionen eller om ni vill att jag lägger upp det? Tidigare har jag bara postat pressbilder men jag kan lägga upp en översikt över ALLA plagg om ni så önskar ?
 

Super Magic Looks

Heter editorialet nedan ur Marie Claire Spain September Issue som jag diggar stenhårt. Stylingen är riktigt cool och förutom skorna på tredje bilden samt ögonbrynen (?) skulle jag nog inte ändra någonting! Älskar förövrigt skorna på första bilden nedan och multifärgade pälsen som följer!



 

DENIM MANIA

Som utlovat kommer här två editorial för er män/pojkar.
 
I både den Spanska och Tyska utgåvan av GQ lyder det i november månad DENIM -mani. Jeans funkar alltid, speciellt lager på lager i blandade toner, Ton i ton dock, känns och har alltid kännts helt fel enligt mig. Kanske är jag skadad sen min mor tvingade mig att bära en mörk otvättad jeansjacka tillsammans med matachande jeans...? uuuigghh.. ger mig rysningar.
 
Jeans och denim i allmänhet ger en sån skön "I don't give a fuck altough I do" - casual feeling och det är ju aldrig fel, right? Se nedan och inspireras - kanske kan du lära dig, hur du med några enkla tillägg i garderoben kan ensambla en riktigt nice outfit !
 
GQ - Spain
 
 
GQ - Germany
 
 
Lycka till!

 
 
 

Marie Claire France

Döpte ediotrialet i deras october issue nedan till "Maille" som betyder stickat eller knitwear, vilket känns otroligt passande. Den Brasilianska modellen Martha Streck ser fantastisk ut på fotona nedan och jag tycker verkligen att stylisten Claire Dhelens och fotografen Satoshi fått till den där omtalade fantastiska "French -style" - viben.
Och snälla. Ge mig. Sneakersen. Alla. Tack!
 
 
 

Ediotorial freak

Har precis gått igenom säkert ett 30-tal editorials nu. Jag måste vara väldigt kräsen för det är inte många om man ser till mängden som jag har sparat ner i min inspirations folder.
 
Efter en snabb översikt märker jag av en viss typ av trend bland de som ligger i mappen , merparten är fotade i studio miljö. Jag gillar när man fokuserar på kläderna samt styling och inte så mycket på miljöer och omgivning, tycker det kan bli ganska rörigt ibland.
 
Kommer slänga upp några av de editorials som jag fann idag, det kommer att finns inspiration att hämta både för herrar och damer här inom kort!
 
Ciao.
 
 

Utrensning

1 IKEA kasse - släng
1 IKEA kasse - ge bort
2 IKEA kassar - skänka
 
Jag är såå trött nu..
 

Kaffeälskare

Men äger ingen kaffemaskin ! Katastrof. Blir nog en Moccamaster inom kort ♥
 
 

Lyckan

När man inser att man inte alls har tenta denna fredag utan nästa, vilket innebär att man kan förtränga tentaångesten ett tag till ! ♥
 
 
 
 
 

For men - sunnies

Ett par shyssta sunnies är något som varje grabb bör äga. Dessa nedan tycker jag är råpampiga men tilltalar olika grabbar beroende på vad man har för stil. Vill du ha ett par stilrena men supernajs bågar bör du satsa på ett par persol, som dessa ihopfällbara nedan med en go Californication-vibe, men, är du istället en kille som vill ha något som verkligen känns lite "out-of-the-box" är Thom Browne brillorna kanske mer för dig!
 
 
Båda finns att klicka hem på Mr.porter

Style.com Issue 03

Älskar det senaste nummer av Style.com som pryds av den snygga brittiska toppmodellen Cara Delevigne. Picsen nedan som är hur coola som helst är ur ett editorial i nummret ! (den översta bilden är den som pryder omslaget)
 
 
 

 
 
 
 
 

On my wishlist

 
 
 
 
Top/Left Armband - Taylor- Danijo Sweat -Homies - Brian Lichtenberg Lipbalm - Carmex Naglack - Wicked - Essie Sko - Samba - Carvela Kurt Geiger Ringar - Hammered Örhängen - Oksana - Danijo Väska - Zara Baggy Leather - Mango Primer - Smashbox

The ROW

Resort collection 2013 skapad av syterduon Olsen, behöver inte så mycket introduktion, talar för sig själv!
 

Navy dream

Den här tröjan från Dagmar i Merinoull är helt fantastisk.
 
 
 
 
 
 
 

The Perfect Pumps

Ni vet när man lagt ögonen på något för första gången men kanske inte reflekterat sådär värst mycket över den till en början men plötsligt, sakta men säkert, etsar den sig fast på näthinnan och ett liv utan den känns meningslöst - så känner jag för dessa skor NU!
 
Zara
 
Ska dock vänta lite då jag har en förmåga att tillfredställa den här typ av snabba förälskelser vilket i mitt fall lett till en del överkonsumtion..
 
 
 
 

OBSESSION : roségold/copper

Just nu känns det som att jag vill klä in hela min lägenhet med den här underbara färgen som ger ett varmt och mjukt intryck. Min obsession för denna nyfunna favoritfärg slutar inte vid inredning, såg ett fantastiskt halsband idag som jag tyvärr glömde ta kort på men tro mig det var så fint, sen har jag en total crush på dessa (saturn earrings i roséguld från på Lara Bohinc). Men nog om själva kulören, spana istället in de fina inredningsdetaljerna nedan tex, de fantastiska borden från E15 !
 
 
 
 
 
 
Från Top/Left Hex Bucket - Tom Dixon Diamond Lights med Rosé lampsocket - Frama Mini Jack-Brevtyngd - Tom Dixon CM05 - HABIBI tray - E15 Copper Blow Light - Tom Dixon Scented London Candle - Tom Dixon
 
 

See you shoe

Från Hope Pre-spring 2013 finns att klicka hem på deras hemsida NU.
Så fina. Älskar att de är täcker ovansidan av foten men visar tårna! Den här typen av sko tycker jag man bära under vintern när man skall gå ut, med strumpisar och kjol eller matchat med ett par snygga byxor, eftersom dom inte känns så bara och kalla.
 
Tycker dom är fantastiska. Sådana som man skulle leva i, vilket förresten påminner mig om att jag skall hämta upp min ABSOLUTA favoriter från skomakaren i eftermiddag. Saknaden har varit stor.
 
 
 
 
 
Klicka hem dom här
 
 
 
 
 

Daily notes

Som i vanlig tur enligt min morgonrutin skulle jag, efter att ha fixat iordning mig inför dagen, äta frukost. Fram tog jag en grovtandad brödkniv som istället för brödet penetrerade sig in någon halvcentimeter i mitt finger.
 
Jag behöll lugnet, rev av en pappersbit satte mot fingret samtidigt som jag rotade i mitt spegelskåp efter plåster. 3 plåster senare kände jag mig nöjd över blodstoppskontruktionen på mitt finger. Allt hade varit frid och fröjd om det inte hade varit så att jag helt plötslig började skaka, känna mig febrig och illamående.
Hej hej chocken.
 
Efter 5 minuters kämpande mot illamåendet var det över och kvar var jag - en omtumlad tjej som inte riktigt kände för att gå till skolan utan ville heldre ligga hemma och dricka saftglögg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A friende with a mission

"From what I have heard, someone should be looking twice over his shoulder"
- XoXo gossip girl
 
 

 
 

H&M SPRING 2013

Ger mig Isabel Marant vibbar, upplever ni samma? Oavsett så skapar den pampiga helröda dressen, med brallor och blus, grava cravings och abstinenskänslor hos mig.
 
- hur skall jag klara mig fram till våren?
 
 
 
 

 
 
 

Flawless

 
 
In Balenciaga
 

Det ordnar sig

 
När dagarna flyr och du inte hinner med - ångest.
Känslan när du är ikapp - oslagbar - där jag befinner mig nu.
 
Skall bada, Ciao!
 
 
 
 
 
 
 
 

Glitterpants

 
 
 
 
 
 
Så fina från MONKI

ACNE CAPSULE COLLECTION AW12

 
 
 
Herre-min-jesus
 
 

speaking of jackets

 
 
 
 
 
 
Ge mig alla tack.
 
Prabal Gurung // Carin Wester // Étoile Isabel Marant // Topshop // Topshop

Black crepe biker jacket

Från topshop.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

love the color

Dessa jeans från NEUW finns att köpa på grandpa!
 
 
 
 
 
 

Stress.

Denna vecka är för mig något helt fruktansvärt stressig. Ett större arbete skall in, en minitenta skall skrivas och jag måste, någongång mellan pluggandet, storstäda min lägenhet då jag har två visningar nu i veckan. PANIK!
 
Ne nu skall jag trycka in information i huvudet inför skrivningen imorgon.
 
Ciao'
 
 

"Golpe Decisivo"

är namnet på editorialet nedan plockat ur VOGUE HOMRE Mexico som visar upp några riktigt snygga looks för grabbarna i sin fall/winter issue - Boys låt er inspireras!
 
 
 

Balenciagas Chefsdesigner Nicolas Ghesquière avgår

PPR , koncernen som utöver Balenciaga inkluderar lyxmärken som Gucci, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen, Brioni, Stella McCartney etc., meddelade idag att Balenciagas designer, Nicolas Ghesquière lämnar det franska modehuset efter 15 år.

 

Är väldigt spänd på att se vad han skall göra näst!

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Michelle Buswell

i Harper's Bazaar Turkey November issue ger mig sådana sköna 90's vibes !
 
 

Martin Maison Margiela for H&M - Menswear

Så snygga herrkläder. Jackan överst är så pampig så man dör - spring coh köp dudes !
Kollektionen släpps 14 November!


Miss Kate upton

är namnet på detta Editorail ur Vogue Italia November issue fotat av Steven Meisel ! Älskar den glamorösa Marillyn-viben!

 
Bilder the fashion spot

Céline

Den här väska från Céline summer 2011 är så fin.
 

Isabel marant

dröm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hänslebyxor i läder

Så cooolt! Jag vill ha en svart! Dock är den bruna/röda från ACNE ( gammal säsong, kommer inte exakt ihåg vilken dock) som Emma Elwin har på bilden dundercoola också.
 
 

Isabel Marant étoile

High neck cardigan. Olivgrön dröm.
 
 
Här

ZANZAN

Gör världens coolaste brillor. Finns att klicka hem här
 
 

Halsduk

Rutigt är fint.
 
 
Zara här

Shirt

Jag kan inte bestämma mig om jag gillar den här skjortan från Topman eller inte. Den är ju helt galet -  någonting -  men är det bra eller dåligt? Instoppad i svarta jeans, bälte och klackar kanske den är rätt softa ändå. Eftersom herrarna inte fattat det balla med denna odefinierbara skapelse så har den hamnat på rea och går att klicka hem för oss damer för en billig peng här. Hur bra?
 
 
 
 

STOP HAUNTING ME

Den här jackan. Den förföljer mig. Vilken ni. K-A-N-S-K-E har märkt.
 
 

RSS 2.0