Zara Lookbok August September

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR.
 
 
Last pic. Dröm.
 
 

Bon Voyage

 
Nu drar jag mot varmare breddgrader !
 
 
 
 
 
 

Let's talk about hair

Sen jag brände min hårbotten i Egypten för några år sedan bränner jag mig alltid när jag är utomlands. Mitt hår är kritvitt i botten när det växer ut och skyddar med andra ord NADA - NILL - NOLL.
 
Jag har en tendens att vara efterklok och köper inte UV skydd för håret förrän efter jag bränt mig. Pust på mig själv. Skall försöka hitta något bra på stan här idag så jag är förberedd. Har även packat ner några missoniasjalar att vira runt huvudet och en hatt -  Det är ju inte fy skam det heller !
 
Men nu åter till UV-skydd för hår - Har ni några tips ?
 
 
 
 

Je Voudrais Adidas Originals Adistar Racer

 Jävla drömsko.
 
 
 
 
 
 

Packar Packar Packar

Försöker komma på vad jag skall ha med mig nu när jag åker iväg till betydligt varmare breddgrader imorgon. Dock är det så fruktansvärt svårt för mig att packa sommarkläder då min garderob är mycket mer av en höst/vinter garderob med stickat och brallor i överflöd. Men. Shorts, det äger jag några stycken så det får det bli, någon enstaka klänningar och sandaler, så skall jag väl klara mig tänker jag ?
 
Får springa ner en sväng på stan sen när det öppnar och se om jag hittar något ? gick iof en hel dag igår utan framgång, men blev ganska sugen på klänningen jag bloggat om tidigare här - från indiska. Kanske får bli en sådan då.
 
 
 
 
 
 
 

Stripes

Älskar det faktum att ärmen på toppen nedan är maximerad. Tycker det är så fint när ärmen sträcker sig lite ner över handen. Sen är den randig också, villet jag dessutom också älskar. Tror det får bli en sådan här.
 
 
 
Kommer från Zara.
 
 

All Black Last Night

 Kändes som en sådan kväll helt enkelt!
 
 
 
 
Skor Acne // Byxor Acne // Top H&M Trend // Sammetsblazer Zara // Väska Zara // Bälte Ullared
 
 
 

Perfect Timing

Lämnar landet om mindre än en vecka och behöver (?) självklart en ny bikini. Och lägligt nog har H&M fått in typ den perfekta för 99 pix/del.
 
Som hittat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home interior - my style

 
 
 
Monpass satsbord // Kuddfodral batik // Ikea Lappjung ruta matta // Crystal Bulb table lamp
 
 
På senare år har jag blivit mer och mer intresserad av inredning. Det kom ganska naturligt i samband med min första lägenhet, och har bara eskalert sedan dess. Just nu är jag ganska nöjd med min lägenhet och inredningen, men några kompletteringar krävs för att det skall vara helt perfekt, som de ovan.
 
 
 

Simpelt as that

 
Jag kan inte direkt säga att jag är ledsen att hösten börjar närma sig då min all-time favorit utstyrsel består av en stor stickad tröja och brallor. Idag var första gången på många månader som jag kunna bära min älskade alpaca-wool knit från Massimo Dutti. Till den bar jag Acne Pop'sen, sandaler från Zara och läderbälte från H&M.
 
 
 

Inför Stockholms Modevecka - Roland Hjort - Whyred

 
 
 
 
 
 
 
Såg den här korta intervjun med Roland inför Modeveckan på Bon's hemsida. Det får mig att sakna min tid på Whyred som var väldigt rolig tid i mitt liv. Jag kommer ihåg hetsen inför AW 13 visningen, och tror att samma hets säkert infunnit sig på kontoret inför SS14 nu när nedräkningen till visningen börjat.
 
Ser fram emot att få se den färdiga kollektionen då jag endast sett de första proverna. Jag tror att det kommer bli fantastiskt. Helt fantastiskt.
 
 
 
 

I wouldn't mind wearing this today

 
 
 

 

Thierry Lasry Square-frame tortoiseshell acetate sunglasses // Smythson Runway textured-leather notebook // Aquazzura Sloane cutout suede sandals // Donna Karan Casual Luxe oversized wool and cashmere-blend sweater // Dagmar Jenat patterned jacquard-knit pencil skirt // Acne Oxide Velvet Gold bag // Acne Canada Scarf Light Camel // H&M ringar // Seche Vite nailpolish // Chanel Nailpolish // Chanel lipstick


Denim Denim Denim

Konstigt nog äger jag inte ett enda par vanliga blåjeans. Jag har i stort sett allt annat representerat i min garderob men inte just ett par sådana jeans. Har fått för mig att jag vill bära denim on denim här inom kort så jag antar att jag får ta och inhandla ett par jeans helt enkelt. Dessa nedan är riktigt fina båda två, men tror jag kör på min favoritmodell Skin 5 i 'Used blue'(vänster) men skall prova Flexen (höger) också!
 
 
 
 
 
Älskar Acnes jeans. Bästa som finns.

So Much Greatness In One Picture

Takes my breath away.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday Monday Monday

Idag har jag ätit soppa, kollat på The Great Gatsby (Jag dör, dör dör dör dör dör för Leo) och städat ! Behövde en lugn måndag då jag var ganska trött efter helgen. I torsdags va vi som sagt ute en sväng (tidigare inlägg) och i fredags tog jag det lugnt. Lördagen var vi på Docks och sen Yaki ! Mycket trevligt kväll !
 
 
 
 
 
 
 
 

Need a new shoulder bag!

Klickade in på Zara för att spana in deras utbud av väskor och den nedan till höger. Otroligt fin tycker jag och den har perfekt storlek. Tycker den påminner en del om Givenchys Obsedia Bag till vänster och då jag inte tänkt slänga ut en mindre förmögenhet på en väska nu, duger den från Zara aldelles utmärkt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
..

Speaking of Acne

Dessa halsdukarna är ju bara helt klockrena - den gröna tack !
 
 
 
 
 
 
 
Dröm.
 

Acne Mohair Knits

 
 
 
 
 
 

The Acne mohair knits this season are simply fantastic.

Bäst är ni

Igår blev en såndär härlig och väldigt spontan kväll. Tack Pierre för att du inte accpeterade mitt gnäll om värkande fötter, och i stort sett tvingade ut mig och bort från mina 5 potentiella tvättmaskiner och en kväll framför sex and the city! Istället åt vi Langos, var på locatelli och bara hade de underbart, vi dare mot Götaplatsen och The sounds, sen Le pain och Lounge. Bästa Krall var med också !
 
Finns det en trappa så är det obligatorsk bild. Så är det bara.
 
 
 

Looking for trips to Greece

Min kära mormor fick för sig att vi skulle åka utomlands ASAP häromdagen så mina kvällar har i stort sett gått ut på att kolla ut ett bra resmål. Nu har jag äntligen hittat något som jag tycker verkar superfint - Ön Samos ! någon som varit där ? Ge gärna tips om ni har några !
 
 
 
 
Bild från Skiathos förra året.
 
 

If three is a trend

Då skall du satsa på en rutig jacka nu i höst. Mina två favoriter - Stella McCartney och Céline -  hade båda rutiga plagg i sina höstkollektioner och det är nog där min obsession startade. Jag är rädd att detta är början - be prepared.
 
 
 
 
 
Den längst till vänster från Zara - JA TACK, den lär bli min. Sen följer en till jacka från Zara och sen en från Ganni - kolla in här
 
 

Breathtaking

Stella McCartney Lace-detailed wool sweater - känns som en käftsmäll.
 
 
 
 
 
 
 
Jag dör. Skulle dock matchat den med ett par softa denim och inte som byxorna ovan. Är det bara jag som stör mig på den stylingen?

Black Velvet Blazer

En gammal favorit från Zara åkte på idag i kylan som precis drabbat Göteborg. Svinkallt. Under har jag en ny tröja från Zara och till detta bar jag mina ACNE pop. Usch var megafrusen hela dagen som förövrigt spenderades med min älskade mormor och en hel uppsjö av resor. Gud va svårt det är att välja vart man skall åka...
 
 
 
 
 
 
 
 
Whoop.
 
 

Kärlek till dig !

Har haft en helt underbar helg tillsammans med världens bästa, snyggaste och drömmigaste Pierre !
I fredags startade vi kvällen hos mig och sen drog vi til Krall på fördojja.  Sen bytte vi fördojja som hastigast och hamna i Kungshöjd och sen vidare till Push (?) haha , Soleil och Peacock.
 
Lördagen startade återigen på samma sätt. Pierre kom till mi casa och vi gjorde oss fina för att sedan dra till Krall där Raas Vidal, Pirnes, Stellan redan var. Jag hade så sjukt roligt, massa dans, med goaste tjejerna och Pierre. Först på Docks, sen Push och därefter Peacock återigen.
 
I lördags trodde jag aldrig att jag skulle orka gå ut då fredagen i stort sett gett mig en käftsmäll och tömt mig på alla krafter men ack vad glad jag är att jag tog mig i kragen ändå!
 
 
 
 
 
 
 
 

I really need new shoes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
All of the above please.
 
In love with Zara shoes at the moment.

The Cutest Boy

Godmorgon! Ligger just nu i min säng, det blir en långsam start på denna dag känner jag.
Igår gjorde jag fransarna hos bästa tjejen och sen snodde jag Åke för en liten promenad. Jag älskar den här valpen - väluppfostrade och helt fantastisk. På min promenad genom stan hade jag mina nya übersofta brallor som matchar toppen ni sett innan. Igår bar jag en tisha och skinnjacka till. Skulle egentligen på Soleil-middagen men jag kände mig lite halvkass under kvällen och sen så knockade min huvudvärk mig helt. Eller, det var kanske Citodonen som knockade mig ? oavsett, idag är det en ny dag.
 
 
 
 
 
 

T by Alexander Wang

Striped cotton blend top.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Net-a-porter.
 

I'm not usually jealous

Men när min älskade vän dyker upp med en Chanel Boy Bag Medium Size från Fall collection (som hon bara fick lite sådär av sin pojkvän) då. Då. Då. Blire jag lite avundsjuk ja. Sa jag att hon även är en lycklig tvåbarnsmor som flyttar till Grekland snart (skall jag hälsa på? ääh OUI) , och gifter sig med sina kära man nästa år ? Bitter ? Moi ? Nejdå...Bara lite. Men i all bitterhet åh min sida så förtjänar denna fantastiska männsika allt fint som kommer hennes väg. Kärlek till dig.
 
 
 
 
 
 
 
 Oh. så. fin.
 

Hope Knitwear

Förr-förra hösten gjorde Hope en av de finaste polotröjorna jag någonsin sett - Grand Knitwear. Jag hann aldrig haffa någon då, men året därpå, dvs nu i höstas gjorde de en re-production och jag fick äntligen tag i en svart skönhet, som jag i stort sett levde i hela vintern.
 
 
Men i år har de, istället för att återigen producera den bästsäljande perfekta basplagg-tröjan, valt att göra den i en nyare tappning med knappar i ryggen, annan kvalitét och i melange ( melerade färger).
 
Jag brukar sällan skriva om sådant jag tycker mindre bra om eftersom det är ju ganska irrelevant egentligen, men nu när jag hade tänkt att köpa mig en ny i höst så måste jag få uttrycka mitt stora missnöje. Jag tycker verkligen inte att detta var ett smart val. Speciellt inte när de även gjorde en melange i vintras som sedan fanns överallt på rean. Sen knapparna i ryggen, varför skall man mixtra med perfektion? För att inte ens tala om kvaliten som är så fin på mitt exemplar. Jag blir så trött...
 
 
 
Vad tycker ni?

4 x Sweater Perfection

Från Stella McCartney, självklart.
 
 
 
 
 
 
 
Alla finns att köpa på Net-a-Porter för en mindre förmögenhet.
 
 

New All-Time Favourite Sweater

Världens finaste randiga tröja i en linne och viskos-blandning plockade jag upp häromdagen. Superfint stickad och den är en såndär sval och skön tröja som man bara älskar att slänga på sig jämt.
 
 
 
 
 
Kärlek till den. Mindre kärlek till mitt hår som verkligen behöver en klippning!

Tisdagar

Brukar i regel vara en av de dagar jag bara önskar skall vara över. Den är lixom överflödig. Men idag hade jag en väldigt fin tisdag med min kära vän Michaela. Vi träffades på stan vid ett och tog en lunch på Kungstorget i solen följt av en fantastisk cappucino på Da matteo. Därefter gick vi en stund i butiker och sen satte vi oss och tog en glass på trappan vid ån. Det var en såndär perfekt härlig dag helt enkelt.
 
 
 
På mig hade shorts och blus/jacka från Zara, tisha från Topman och Converse.

The Perfect Knitwear For Fall Has Arrived

 
 
 
The Stella McCartney Plaid-intarsia knitted sweater. Jag dör. Dör. Dör. Dör.
 
 
 
 
 
Finns att klicka hem på Net-a-Porter!

Pharrell & Cara Vogue Uk September Issue

No more words needed.
 
 
 
 
 
 

Leather Shoes

 
 
 
 
 
 
Från Zara
 

RSS 2.0