The little things

 
 
Älskar att dom visar dubbelavsnitt av Sex & The City på 3:an!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Late dinner

I form av ett ihopplock av det som fanns hemma resulterade i kyckling på en bädd av salladslök, rödlök, gullök och kronärtskocka samt färska kryddor och vattenmelonsallad med fetaost. Jag borde laga mer kyckling, sjukt simpelt. Ugnen på 225 grader, glöm bort i 40 minuter ét voila!
 
 
 
 
 
-

Céline Bags

Ja men jag dör. Dör. Dör.
 
 
 
 

Support your favourite designer

LPD New york, kreatörerna bakom the "team t-shirts" som jag skrev om i oktober förra året (här) har nu börjat sälja sina alster på Net-a-porter.com ! När tishorna först kom blev de nästan överhype:ade och det kändes som varenda fashionblogger hade en tisha med sin favorit. När det blir den effekten kan jag nästan känna lite "mättnadskänsla" men nu när värsta hetsen agt sig skulle jag nog kunna tänka mig en jag med.
 
-  PHILO for president ! (Céline tidigare Stella McCartney)
 
 
 
 
 
 

Next Buy - Perfect Basics

Från Zara. Jag kan inte få nog av sådana här plagg. Länge letat efter en fin v-ringad tröja och äntligen har jag funnit den på Zara för 129 pix. Det känns nästan lite för bra för att vara sant, eller vad säger ni ? En i varje färg får det nästan bli.
 
 
 
 
 
 
Dröm.

Kattkvinna

Kommer nog antagligen stämma rätt bra in på mig när jag går mot mina äldre dagar (de som följer mig på insta kan nog tycka att jag redan är där) Är nog inne var och varannan dag och drömmer mig bort till den dagen då jag kommer ha min aldelles egna ragdoll-grabb hemma. Men först, behöver jag få ordning på mitt liv. 
 
 
 
 
 
Hade jag gått in för att skaffa mig en just nu, i denna sekund, hade det nog blivit denna helt fantastiska grabb ovan som är helt ljusgrå, herre, man dör ju.
 
 
 
 
 
 

You step inside, but you don't see too many faces.

(Dire Straits- Sultans of Swing, vilket jag tar för givet att alla borde veta) Så brukar det vara på Push men inte i lördags. Jesus vad mycket folk. Skulle egentligen inte dit, det var inte tanken. Men så skulle jag precis gå in på Docks när jag fick ett infall, kindpussade damerna hejdå, mötte älskade Pierre och Bella på vägen ut.  Mer kindpussande plus lite skvaller, innan jag hoppade in i en taxi och mötte Stridis och Co på Push. Därefter Yaki. In i dimman. Ut i sommarmorgonen.
 
 
 
 
 
På mig hade jag min helt fantastiska nya blazer/blus/jacka, ja definitionen är något oklar men jag älskar den. Till den shortsen och skorna från dagen innan samt en annan Whyred väska - Ona. Skall se om jag kan lösa en bild inom kort !
 

Adidas by Stella McCartney

 En tränings-dröm. Kanske detta set hade fått mig att faktiskt ta tag i träningen igen. Kanske!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allt finns att klicka hem på N-A-P

Last night

Hade jag på mig nya shorts och blus från Zara, mammas gamla bälte, skor från Don Donna samt väska från Whyred. Älskar förövrigt dessa shortsen. Idag när jag åkte ner till stan så bar jag dom med en svart slapp tröjja och sandaler. Gillar plagg som man lätt kan klä upp och ner!
 
 
 
 
 
 
 Idag blir det nog mitt nya set som jag inhandlade igår. Jag får se men jag tror det blir så iaf !
 
 
 

Drömdag

Vaknade upp till ett soligt Göteborg 06:30 då mina kära klocka ringde. Jag gick upp, klädde på mig och spatserade på nästintill folktomma gator genom Linné. Ett snabbt stopp på Bar Italia för en aldelles utmärkt och utsökt cappucino, innan jag fortsatte mot Vasa och min tid hos den bästa franstjejen som finns. I vanlig ordning så snackade vi oss igenom en påfyllning, och sen tog vi oss ner mot Da Matteo för frukost. En drömstart på dagen helt enkelt innan verkligeheten trängde på och nästa kund väntade. Därefter gick jag allena mot Monki och Weekday för att söka efter det som jag så fint hade siktet på sedan dagen innan, (se tidigare inlägg) men ingenting kändes helt perfekt.
 
Så jag och min besvikelse drog oss mot Zara. Där fann jag ett par silkesbyxor med matchande blazer/blus samt ett par helt underbara shorts. Åhlens blev nästa stopp, plockade upp en ögonskugga och lite hårprodukter. Däremellan alla butiker träffade jag Stridisen som är nyss hemkommen från Ibiza. Vi satte oss vid kanalen och tjöta en stund innan hon skulle jobba på Raglady. Vi bestämde att vi skall ses ikväll - Kalas! Nä nu skall jag ut i mitt förråd och gå igenom de 4 kartonger med sommarkläder som jag helt har glömt bort att jag har !
 
 
Ciao och kärlek.
 
 
 
 

Effektiv shopping

Nu när vädret är så fint så kan man ju inte förlora massa sol och badtimmar på stan i onödan.  Att gå och drömma i affärerna funkaren regning söndag men inte en solig fredag. Inte en chans. Därför har jag kommit på en sak som funkar för mig, förberedelse! Efter att ha kikat runt lite online så har jag nog funnit det som jag skall fokusera på att få med mig hem från stan imorgon.
 
 
 
 
 
Allt är från Monki förutom klänningen längst till höger som kommer från Weekday. Jag inser att jag behöver bra bas-plagg i min garderob (som alltid, men man måste ju förnya ) och underklädes-setet känns ju som en dröm.
 

Dress-up in prints

Jag är ingen klänning-tjej. Jag försöker. Men tycker verkligen inte att det passar mig, det är en idé jag har helt enkelt. Men efter att ha sett dessa klänningarna nedan så är jag beredd att ge det ett nytt försök.
 
Jag återkommer med resultat.
 
 

Hatkärlek

Är det jag känner efter den här helgen. Fredagen tog mig på alla krafter, vilket resulterade i snart två dagars rehabiliterande här i Onsala. Men, kul hade jag. Startade på Mister P med några glas vin, lite mat och fina damer för att sedan möta upp älskade Pierre på Locatelli. Därefter flöt det, Push, Peacock, Port du Soleil och Yaki. Vill ni se bilder kan ni spana in min Insta - Inspodeluxe ( Natalie Bengtsson ) .
 
Nu skall jag sätta mig på altanen med en islatte och en bok. För tillfället är jag helt insnöad på Denise Rudberg och hennes "chic-litt" vilket förövrigt kan vara det töntigaste ordet, men som ändå summerar ganska bra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the mood for flowers

Matchat med mina Acne Pop Jeans. Dröm.
 
 
Båda från Zara.
 
 

70's vibe

 
Kändes som en bra rubrik på följande inlägg. Nedan ser ni en klänning från Indiska som jag föll lite smått in-love-with när jag såg den häromdagen. Tycker mönstret är otroligt fint och färgerna likaså, perfekta sommar/semester-klänningen.
 
Nedan ser ni hur jag hade matchat den för en dag på stranden!
 
 
 
Klänningen finner ni här
 

Classic Style - Inspiration For Men

Pojkar pojkar pojkar.
 
Idag när vi lever i ett samhälle som kan definieras som köparens marknad, är det inte dyrt att klä sig snyggt. Med detta vill jag ha sagt att det finns inga ursäkter att gå runt i fula, slitna och/eller illasittande kläder. För er grabbar kan jag erkänna att utbudet är mindre, men om man verkligen ger det tid och kollar så har H&M, Zara och Topman riktigt snygga kläder till en bra peng dessutom.
 
Stil handlar inte om att man skall köpa dyraste plaggen, det är inte stil - det är idioti.
 
För er killar som inte förstått de så har jag, bara för att bevisa min tes, plockat ut en riktigt skön sommaroutfit för en hyffsad summa.
 
 
 
Rayban Clubmasters kanske inte kvalificieras som budget-köp men det finns en hel del billiga substitut därute. Dock kan jag tycka att ett par riktigt softa klassiska sunnies är något man bör investera eftersom de funkar år efter år.

Vans fick också vara med i kollaget då jag bara älskade mönstret. Riktigt soft sko men om prislappen svider kan man ju alltid klicka hem tex dessa från H&M, funkar precis lika bra till outfiten ovan.
 
Shortsen är från H&M och kostar 199:- (shoppa här) gillar att de är lite washed out och något kortare!
 
Panama-hatten är från Topman (shoppa här)
 
Tröjan med ankare som bara är helt underbar kan ni shoppa här
 
 
 

The first Marant Pour H&M - Look for Men

Hur gör man när man inser att man måste vara på två avdelningar samtidigt på release datumet för detta fantastiska samarbete?
 
Henrik, du löser väl det åt mig? BEHÖVER den här tröjan antagligen lika mycket som du, (bara att du inte vet om den än ) - AM I RIGHT ?
 
Jag dör.

Loco in Acapulco

Med the Four Tops får representera helgens mode-tape.
 
En helt fantastisk helg med underbara människor lämnar jag snart bakom mig för att ta tag i måndagen och livets måsten. Lördagen spenderades på The Docks, första gången där för mig. Det var soft. Man måste ju bara älska uteserveringen. Var där med älskade Pierre som på något vänster förlade sin Mulberry clutch med hela sitt liv i. Ibland är livet mindre skönt. Bilden nedan är från i torsdags då vi körde Bar Himmel och PDS. Tror jag funnit min dröm-kvinna. Hur snygg är inte Ebba? jag kallar henne Snygg-Ebba.
 
 
 
 

Drömsöndag

Precis ätit frukost och kollar på en av de bästa rullarna genom tiderna - Grease - ni har sett att det går på 4:an nu as-we-speak ? Jag dör. Jag älskar.
 
 
Älskar singoalla-toppen!
 

T R E O

2 rör tack. Någon som löser det? Mitt huvud exploderar.
 
 
 
 
Skjut mig.
 
 

Black is my favourite color

 
 
 
 

Daily Notes

Färgar just nu in lite blusar - svart. Ingen som blir förvånad ? tänkte väl det. Medan maskinen går äter jag melon och lyssnar på Daft Punk. Skall snart fixa iordning mig och träffa mormor en stund. Vi ska kolla lite möbler och shoppa lite, får passa på sådana här dagar då vädret är ltie sämre. Ikväll åker jag kanske / antagligen ut till Knippla med bästa och hänger där ett slag. Dröm.
 
 
 
 
 
 

Blurred Lines

Känns som en bra summering på en helt sjukt rolig och helt galen helg. Push-Lounge-Yaki-Park/Push-Park. Nya bekanskapelser med härliga peeps! Dans, kramar och spritzers. Min kära bokstavskombination sökte efter skatter i trädkronornas toppar, men blev snabbt groundad och vi bytte som hastigast destination. The plan worked ! haha.
Sen är det något oklart i vilken ordning resten av besöken skedde, men, tror det jag skrev ovan är hyffsat rätt (?) Lördagen är mer än oklar, kände mig som en studsboll. Överallt och ingenstanns.
 
Funderade ett tag på en om jag skulle byta rubrik till "Drömmigt" men spar den till denna helgen.
 
 
Drömmig låt.

The first Marant Pour H&M - Look

Vogue.com publicerade idag första bilden på en look från samarbetet Marant pour H&M. Nedan ser ni självaste Isabel Marant poserandes i denna fantastiska klänning som jag absolut, mer än gärna skulle addera till garderoben.
 
Gillar ni?
 

Dröm

Legat ute vid havet med Stridis, Hanzén och bästa Åke idag. Sedan åkte jag och Åke till stan och träffade Mimmi. Vi satte oss vid kanalen och åt Sushi från Ai Sushi, särklass bästa sushin i Göteborg!
 
 
 
 
Världens bästa Åke!
 

Perfect Color

Ingen nyhet för er numera att jag älskar Acnes Alma Boots. Har funderat ett tag på att införskaffa mig dem i en ny färg. Det finns många fina sen innan men nu har jag nog äntligen hittat dem perfekta i denna superfina gråa nyansen. Perfekt till hösten. Dock är jag ganska sugen på ett par i något ljusare ton som nude också då jag insåg att alla mina skor i hallen är svarta.
 
 
 

Jay Ahr Resort 2014

Jag har aldrig hört talas om detta märke förut utan upptäckte det precis nu när jag passade på att kolla igenom övriga Resort 2014 (dvs inte bara dom uppenbara som; Balmain, Balenciaga, Alexander... etc)
 
Vad jag kan utröna så vekar detta vara  ett ganska nytt märke då det på Style.com (bästa källan) endast finns en tidigare kollektion - 2013 Ready-to-Wear.
(Edit, verkar varit verksam sen 2012 enligt Jay Ahr:s hemsida)
 
Det fina med den här kollektionen är att den känns väldigt enkel och stylish och älskar det faktum att alla looks skulle passa lika bra med ett par softa New Balance ( eller annan sneaker ) . Älskar plagg som man genom några modifieringar och adderingar lika gärna kan gå ut i - det gör livet för oss tjejjer lite enklare helt enkelt.
 
 
 
 

Thumbs up for Olivier Rousteing

Jag brukar allmänt inte vara så stort fan av resort kollektionerna. Jag tror det kan ha att göra med att de representerar någon typ av övergång mellan säsogerna, en grå-zon så-att-säga som ofta känns lite.. trist ?
 
Men, Balmain resort 2014. Känns helt fantastisk. Mina favorit-looks ser ni nedan. Älskar Denim on Denim. Och dör för hängslebyxorna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling Blue

Skor Zara//Jeans ACNE//Bälte H&M//Sunnies RayBan//Tisha Topman//Skjorta H&M herr//Klocka Casio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate Upton Vogue Brazil July 2013

Mitt favorit Vogue Cover i Juli månad. Kate Upton ser helt fantastiskt ut både på ommslaget men även i editorialet fotat av Henrique Gendre- Love it !
 
 
 

Daddys Closet

Där har jag funnit mycket bra i mina dagar. Allt-i-från "washed out" softa skjortor till mitt senaste fynd som ni ser nedan. En svart helt jävla galet perfekt tröja. Som jag har letat efter en sådan här rundringad, ribbstickad dröm!
 
Tack pappa!
 
 
 
 
 
 

Obsession - Stripes

Älskar randiga tröjor och tishor. Har en hel del men skulle definitivt kunna tänka mig dessa två neda från Cos! 150 pix känns som ett kap!
 
 
 
 
 
 
 

Best of Budget - Lindex Cap

För ett bra tag sen blev jag inspirerad av Miroslava Dumas keps (läs inlägg här) och sökte febrilt efter en bra budgetvariant på diverse loppisar. Fann några liknande men ingen som jag verkligen ville ha.  Men nu har äntligen Lindex gjort en variant som ser väldigt fin ut på webbshopen. Skall kolla hur den ser ut i verkligheten, är den fin så slår jag definitivt till!
 
 
 
 
 
 
 

Home interor - krukor

Sitter just nu och försöker tänka ut hur jag vill ha det i min lägenhet. Min pappa, som förövrigt är världens bästa, skall hämta mig om en stund och så skall vi köpa lite hyllor och en fönsterbräda. Har insett att jag gärna skulle vilja ha lite blommor i fönstret. Har alltid varit väldigt anti sådant då min mor älskar växtlighet vilket har resulterat i att deras hem ser ut som ett större växthus. Men, en blomma och några kryddväxter kan jag faktiskt tänka mig efter att ha bott hemifrån i 5 år och rehabiliterats. Till mina nya växter vill jag gärna ha fina krukor, dessa nedan från artilleriet är en ren fröjd men skulle nog inte lägga 795 kronor på en kruka. Kan säkert finnas något budgetalternativ någonstanns tänker jag, loppisar kanske?
 
 
 
 

 
Har ni några tips får ni gärna dela med er, men tills jag finner de perfekta tror jag att dessa silvriga från Ikea duger just utmärkt sålänge. Förresten, man kanske kan spray-måla dom ?
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0