Pic from last weekend

 
 
 På mig har jag min nya knitwear från and other stories.
 

Vogue Paris April - A Colorful And Amazing Issue

 
 
 
 
Inca
Photographer: Mario Testino
Models: Isabeli Fontana & Aymeline Valade
Styling: Emanuelle Alt
 
 
 


 
 
 
 
Photographer: Mario Testino
Model: Kate Moss
Styling: Sarajane Hoare
 
 
 
 
 
 

Best Hair Tip

Är den här oljan för ynka femtioniokronor från Syoss.
Den är superlätt och tynger inte ner håret, vilket är egenskaper jag söker i mina hårprodukter - tack bästa Moa för tipset! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterdays outfit

 
 
 
Skjorta Ralph Lauren // Jeans Acne // Skor Bullboxer // Kappa Vintage // Halsduk Åhlens // Klocka Casio // Väska Marc Jacobs

New Color Obsession

Sand Tropez från Essie är mina naglar målade i just nu och kommer antagligen vara det ett bra tag framöver- simply love it.
 


 

Acne Pop Jeans

Nya favoriter i garderoben.
 
Den blåa färgen är himmelsk.
 
 

Review Of Yesterdays Grand Opening - And Other Stories

Slog som bekant upp sina dörrar här på Biblioteksgatan igår och jag var en sväng förbi. Väldigt många fashionistas med diverse kameror i alla dess former trängdes på en yta som jag inte vill kalla stor, men inte heller liten. Butiken är updelat på två plan med en trappa som knappt rymmer ett möte, om man inte är en sådan person som gillar nära encounters med främmande människor - jag dömmer ingen - men kanske inte riktigt min grej.
 
The beauty section på nedre plan var jag ganska nyfiken på men orkade inte riktigt med premiärhetsen, så tar mig en närmre titt senare idag. Skorna och väskorna är enligt mig de starkaste varugrupperna hos H&M's nya satsning. Kläderna var fina men kanske lite för likt det koncept som vi redan kan se hos COS vilket gjorde att "wow"-feelingen hos mig, uteblev.
 
 
 
 
 

Emanuelle Alt

Editor in Chief for Vogue Paris och min stora stilikon, råkar ha en sådan hatt som jag letar efter...
 


Love Saturdays

 
Jag är ledig. Det är sol. Och Moa, vad mer behöver man? Lite vin kanske. Men inte klockan 08:30, någon mått får det vara.
 
 
 
 
 
 
 

THE WAIT IS OVER - & other stories

"The & Other Stories online store opens for business tomorrow – but you can start shopping right now. We’re offering our friends a day of exclusive pre-opening access and you’re one of the lucky few. Simply click the link below to get started. We hope you enjoy your first taste of & Other Stories! "
 
click here
 
Detta kom till min kännedom idag och jag tänkte dela med mig ifall det är någon som missat att man kan pre-shoppa redan idag!
 
& other stories känns väldigt "scandinavian" fashion, vilket inte är så konstigt med tanke på att Behnaz (Whyred) & Nicole (ACNE) är några av de designers som skapat denna vackra kollektion.
 
Nedan följer ett urval av mina favoriter!
 
 
 
 
Smashing.

Speakin' of Céline

Hela Céline summer13 kollektionen var för mig en mix av känslor. Det fanns delar jag älskade samt delar jag hatade och skorna stod för båda kategorier.
 
Tofflorna nedan har jag sedan modevisningen varit fascinerad av. Trodde aldrig att jag någon gång skulle känna ett begär till något som ens kan anses falla inom kategorin "fot-riktigt" men tydligen! Tofflorna nedan är mina favoriter men om du vill spana in resten kan du bara klicka här
 
De pälsklädda pumpsen å andra sidan tycker jag är förfärliga. Absolut inget som jag skulle vilja ha i min garderob. Dock hade kanske de gula varit roliga om man skulle klä ut sig nu till påsk
- men de ska jag inte.
 
 
 
Vad tycker du?
 
 
 
 

Céline FW13

Återigen har Phoebe Philo lyckats. Med en färgpalett i perfekt harmoni och fantastiska silhuetter skapar hon en av mina absoluta favoritkollektioner för FW 13.
 
Perfekt.
 


I Love This Look From Acne

 
 
 
Acne Spring R-T-W 2013

Lovely shoes from Zara

 
 
 
 
 
 
In stores now.
 

RSS 2.0