Mixtape #9

Okej. Jag. Måste. Dela. Med. Mig. Jag. Dör.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mixtape #8

 Jag älskar den här låten.
 
 
 
 
 
 

My Isabel Marant Pour H&M Favourites

Nedan ser ni mina favoriter från kollektionen - Isabel Marant för H&M som släpps nu i November! Jag ska försöka haffa några plagg som den mönstrade kjolen, zebra-ish blusen och läderbrallorna. Kanske får en jacka hänga med också! 
 
 
 
 
Vill ni se hela kollektionen så kan ni klicka in här !
 

The Weekend

Spenderades med dessa goa peeps.
 
 
Fotot togs inne på Le Pain Francais i fredags där vi möttes upp allihopa för en drink innan vi entrade Push premiären. Hade en toppenkväll och Push hade blivit riktigt soft, knökfullt var det också. Vidare drog vi sen till Lounge, Apartement, Peacock och avslutningsvis hamnade vi på Park. Lördagen startade vi istället på LouLou med drinkar och mat. Vidare till Lounge där vi stod och dansa hela kvällen. Folk drog vidare till Peacock efter Lounge men jag rundade av kvällen där - ett bättre beslut kan man säga.
 
 

Last Night's Outfit

Det här nedan hade jag tänkt att ha på mig igår, men självklart kastade jag av mig detta i sista sekund och slängde på mig en svart blus istället. Lyckades inte riktigt knäppa en bild på det som jag tog på mig till slut så ni får hålla till godo med denna bilden nedan !
 
 
 
 
 
 Acne Pjucks och brallor // Tisha Weekday // Kappa Second hand
 
 
 

PonyHair

Jag dör dör dör dör dör dör dör dör dör för hur helt sinnesjukt snygga dessa pjucksen är!
 
 
 
 
 
 
 
Zara
 
 
 
 

For Those Cold Nights

 Skulle den här gosiga tröjan från Weekday herr sitta som ett smäck - dröm
 
 
 
 
500 pix och den är din!
 

Hola, Bonjour !

 
 
Just nu myser jag i soffan, nyduschad och med en kopp té i handen och väntar på Svenska Hollywoodfruar. Idag har jag jobbat hela dagen och jag har nog aldrig träffat så många Kristian samtidigt som jag gjorde idag, jag menar hur stora är oddsen att 5 av typ 9 grabbar heter Kristian? Jag som är så dålig på namn uppskattar verkligen detta haha, aja nog om det! Efter jobbet gick jag förbi Bella en liten stund innan jag svängde in på Hemköp. Slängde ihop en bättre fisksoppa på mindre än 20 minuter,  snabb och nyttig mat. Är lite seg idag men har fått lite jobb gjort nu på kvällen också. Jag går nämligen över en hemsida åt ett företag, det är ganska kul faktiskt!
 
 
 
 
 
 

So Little Space

Var precis ute i förrådet och plockade in alla mina jackor, herre min jesus, jag har uppenbarligen problem och aldelles för lite plats.
 
Men, för dessa kappor nedan kan jag nog fixa lite plats ändå.
 
 
Båda från Zara

A Night Out

Ja, igår blev inte riktigt som vi hade planerat om man säger så! Tanken från början var en drink eller två och gott snack på något soft ställe, speciellt eftersom Krall skulle jobba dagen efter och jag tänkte spara krutet till lördag. Men den planen gick i kras när vi insåg att det gått tre flaskor vin. Och helt plötsligt befann vi oss på Locatelli, lyssnade på lite soft musik och socialiserade, vidare till Lounge, Peacock med avslutning för min del på Yaki ! Kul kväll helt enkelt.
 
 
Upptäckte att jag typ har en miljard bilder på mig och Pirnes från igår, självklart delar jag med mig till er.
 
 
 
 Bästa tjejerna, men vi saknade Pierre!
 
 

Pillow Covers

Som jag tidigare nämnt så var det enda jag fick med mig hem från Turkiet två stycken, helt fantastiska kuddfodral. Det enda jag ångrar nu i efterhand var att jag inte köpte fler. Lätt att vara efterklok.
 
 
 
 
 
Nästa inköp till min lägenhet blir något typ av orientalisk matta. Älskar färg och mönster - men i lagom dos förstås.
 
 

Back To School

Har precis sagt hejdå till min pappi som svängde förbi mig en stund här på eftermiddagen. Skönt att få lite avbrott i pluggandet av den överjävliga textil-materiallära boken som förövrigt är helt på engelska. Mina engelskakunskaper är bra, och jag känner mig ganska up-to-date eftersom jag precis avslutat en internationellt inriktad utbildning, dvs mycket engelska, men den här boken tar kål på mig. THANK YOU GOD för google translate. Nu är jag rätt tacksam över att jag tog valet att avsluta de andra kurserna jag kommit in på och endast fokusera på denna. Den är ju rätt maffig om man säger så. Jag har lång tid på mig, första tentatillfället är inte förrän i December, närmare bestämt måndagen efter min födelsedag vilket med andra ord innebär att jag inte kommer skriva den då. Nästa tentatillfälle är i januari så jag kör allt krut på den! Innan tentan så är det lite uppgifter som skall in så försöker väl beta av dom så fort som möjligt. Hatar sånt, räcker väl för guds skull med en övergripande tenta.


 
 
 
 
Och det hade varit så mycket lättar att fokusera idag också om 1. Inte nya Style By hade kommit 2. Förfrågningar om shopping och fika, jag menar come on. vem gör inte heldre sådana trevligheter....
 

Mixtape #7

 
 
 

Well, Hello!

Den här jackan från Monki hade ju passat mig som ett smäck. Visste ni förresten att min favoritfärg är grön? Inte grön som i vattenfärgpaletten som man hade när man var liten, utan mer som den här jackan. Kanske därför jag aldrig kommer i fas med att måla om mina skåpsluckor som många, otaligt många gånger, påpekat är gräsliga. Men jag, jag lixom diggar dom.
 
 
 
Vad tycker ni?
 

Mixtape #6

 
 
 
 
 
 
 

En Bättre Onsdag

Kom hem till min kära lägenhet 07:00 imorse. Nu när jag har varit dundersjuk, nu är jag lixom bara vanligt sjuk, har jag nästan ingen ork kvar alls and on top of that så hade jag en sån dundermigrän inatt.  Det första jag gjorde när jag kommit hem var att gå och lägga mig och sova till tolv. Efter det sprang jag ner till 3:e lång, i aldelles för mycket kläder, för att hämta Textil Materialläraboken som kommit. På vägen tillbaka höll jag på att dö av utmattning när jag såg vegabacken. Den som är en piece of cake i vanliga fall kändes som ett jäkla Mount Everest idag. Väl hemma vilade jag en stund till åt två mackor, sen korsade jag nordostpassagerna och gick ner till Krall på Linnégatan. 2:an från Olivedal tog oss lägligt nog till vårt mål, Domkyrkan och en fantastisk Juice på Juicekällan. Lite produktiv har jag dock varit idag, var och fixade fransarna, det räknas väl? Eller? Jo men det tycker ändå jag.
 
 
Note to self : Det är WAY TO COLD för Converse nu.
 
 
Fett dålig bild men måste bara köra bildbevis på att jag, för första gången på flera år, bär toffs in public. Nu helt plötsligt fattar jag varför alla gör det, det är ju så helt sanslöst skönt att slippa ha håret flygandes omkring i ansiktet konstant. Kanske blir en repris någon gång, vem vet!
 
 
 

Mixtape #5

 
 
 
 
 

Carin Wester Torborg

Sen jag först såg den på visningen i våras har jag velat ha den här godingen. Och så glad jag blev när den den nu finns i svart - ÄLSKAR när det händer.
 
 
 

Den här skall jag ha.
 
Denna är lite som förra säsongens Hope Grand Knitwear - the IT knitwear - fast för AW 13 !
 
 
 
 
 

Makeup Inspo From Mac

Glittery Eyelids - Hur snyggt ?! Kommer jag definitivt testa snart.











2 X Perfect

Hos Zara. Utöver min obsession för omlott-toppar har vi mina andra kärlek - Polotröjor.



Wrapped Tops

Allmänt så diggar jag omlott-toppar väldigt mycket nu, gärna i ett trevligt mönster som den jag fyndade på BikBok häromdagen (se tidigare inlägg). Men, en enfärgad i ett trevligt material är ju aldrig fel heller så att säga som den här chiffongblusen nedan som ni kan fynda på H&M.com för 249 pix här








Jag hade gärna sett den Petrolfärgade hängandes i min garderob. Perfekt att slänga på sig en klädkaos-fredag-lördag eller mån-fre!

Can I See You Pictures ?

Jag vet inte hur det är med er men jag visar ju helst inte mina bilder i Iphonen i första taget, och speciellt inte för folk jag inte känner sådär väldans bra. Skulle någon kolla i bland mina bilder skulle jag, som säkerligen många andra, fått en stämpel som narcissist - utan tvekan. Men, bara för att jag tycker om er, mina kära läsare, så fruktansvärt mycket så delar jag ju självklart med mig av arkivet.

Ett smakprov.
 
 
 
 
 Om jag inte missminner knäppte jag denna på Locatelli i torsdags.

Mixtape #3

 
 
 
 Ligger några dagar efter med Mixtape updates så det kanske dyker upp någon mer här snart - maybe you hate, maybe you love!
Denna låten spelade Joseph på Lou Lou igår - vilken lycka!
 
 
 
 

Last Night's Outfit

Något stressad igår knäppte jag några kort innan taxin kom och plocka upp mig. Sådär snygga bilder, men ni ser ju iaf, ganska bra hoppas jag.
 
 
 
Top BikBok // Jeans Acne // Skor Acne // Väska Whyred
 

Weekend Review #2

Jävlar i helvete va sjuk jag är, känns som jag fått en käftsmäll, svullen Alabama. Dunderförkyld och aldelles fantastisk känner jag mig. Ännu bättre är jag som trodde att jag skulle klara en helkväll igår - Ha ! Det gjorde jag definitivt inte. Synd, ville verkligen. Bästa Pierre firades på Lou Lou och sen fick jag vika av när resten drog mot utgång. Idag är jag glad och tacksam för att jag kom till insikt att gå hem iaf, lagom kul sällskap. Jesus. Dock glad att jag var med en sväng och hyllade min älskade Pierre en stund. Han var så fin igår i ny hatt från mig och krall matchad med en leoskjorta från Samsoe Samsoe, vaxade skinny jeans från Zara, Götheberg dojjor från Whyred och en superfin blazer från H&M. I wish i had the full image men nedan ser ni lite iaf. (Älskar dig i skjorta Pierre, även den som du köpte tidigare med moi ♥)
 
 

 
 
 
 
 
 

Bahama Mama

Är en av mina favoritnyanser att måla naglarna i på hösten. Mörk och mustig färg som passar helt fantastisk med min Raya Burgundy kofta från Acne, men även andra plagg också självklart. Har bara naglack från märket Essie. Det är de fina penslarna, kvalitén på lacken och nyanserna som skapat denna kärlek. Kan definitivt rekommenderas.
 
 
 
 
 
 
Pris per naglack är ungefär någonstanns mellan 120-130 kronor. Jag har alltid köpt på Åhlens men har även sett att både Kicks och H&M har fått in dessa fantastiska lack!

Raya Mohair Carbone Black

Är definitivt ett inköp som skall göras nu i höst. Trivs väldigt bra i min Burgundy men känner att en svart passar min stil snäppet bättre. Jag tänker mig matchad med en vit skjorta, blue jeans och ett par svarta pjucks. Hallå eller - hur snyggt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Katastrof.

Det känns som jag börjar att bli sjuk. Det får bara inte hända, aldelles för mycket roligt inplanerat denna vecka och helg som Nk Man invigningen imorgon kväll och älskade Pierres B-day Party på lördag. No way. Nu blir det ta-me-fan vitamin-overload dos hela dagen, varje dag, tills jag känner mig helt frisk igen. Jag skall besegra den här skiten. Nej, nu ska jag bosätta mig vid blåbärsbuskarna här i Onsala hos Mami & Papi, kampen mot förkylningen börjar nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mixtape #2

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like it says- Best of the Best

Från de Svenska modehusens AW13 kollektioner har Styleby valt ut det bästa och satt ihop i ett och samma edit. Jag dör. Det är så fint. Jag blir ju lite blödig så fort jag ser Whyred's grejjer i press, påminns om min väldigt roliga tid där. Just plaggen i detta edit togs fram under min tid, jag hade ju ansvar över att plaggen alltid var där de skulle, antingen till säljmöten, lookbook och webbshopsfotograferingar,  och till modevisningen. Det var lite av en konst att försöka kontrollera både Herr och Dam på samma gång men det var roligt som tusan. Blev även erbjuden jobb på Whyred vilket jag kanske inte berättat. Det kom helt enkelt vid fel tidpunkt i mitt liv så jag tackade nej. Det var den historien. Men Men, nu kanske ni förstår varför jag alltid känner mig lite stolt så fort Whyred florerar i press.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Row Spring 2014 Ready-to-Wear

Jag dör för det röd/vita printet, kepsarna, längderna, materialen, snitten, stylingen - list goes on. Mary-Kate och Ashely Olsen har verkligen lyckats med den här kollektionen som känns väldigt ungdomlig, chic med en modern och sublim touch!
 
- Jävla drömkollektion.
 
 
 
 
 
 

Next Buy - Shoes

Behöver verkligen ett par Tracks i min garderob. Hade varit kul att köpa en färg, typ den wine i mitten, men om jag känner mig själv rätt blir det ett par Black. Dröm Dröm Dröm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mixtape #1

Tänkte att jag varje dag skall dela med mig av lite softa Tunes för er att njuta av. But Warning - this is a real MIXtape av allt jag lyssnar på dvs, allt från 60's - 70's - 80's - 90's till House (?) Ja det sistnämnda chockar nog många i min närhet men jag skyller definitivt på Bella!
Enjoy!
 
 
 
 
 

.

Back To Reality

Idag startar textilkurserna som jag skall läsa på distans. Lite sent ute, men har äntligen beställt böcker. Ser fram emot att läsa Materialläran mest då det är den kurs som jag anser att jag kommer ha mest nytta av. De andra kurserna har jag hört skall vara både flummiga och lite oseriösa, så de hamnar lite längre ner på prioriteringslistan helt enkelt. Just nu sitter jag och skriver om mitt cv och personliga brev, sälja in sig själv på några rader är inte det lättaste. Tänkte även starta ett mer hälsosamt liv och har därför börjat följa massa bra instagram-healthy-food-inspo nu det senaste. Ett recept som jag skall testa är "Healthy Nutella"
 
 
 
 
befitfoods Healthy Nutella Ingredients:-• 2 cups raw hazelnuts • 1/4 cup cocoa powder • 1 1/2 tsp vanilla extract • 1/4 tsp salt • 1/2 cup almond milk • 2-4 tablespoons powdered stevia, honey, agave or maple (optional)Instructions:-
 
•preheat oven to 400F •roast the hazelnuts for 10-12 minutes till it’s toasted then use a towel to rub the skin off. •blend in a food processor until it turns into hazelnut butter (10-12 minutes) •add other ingredients and blend more till it’s smooth and creamy, and well blended. •store in an airtight container / jar in a fridge ! ENJOY! Per tablespoon- Calories: 56. Fat: 4.5g. Protein: 4g. Carbs: 4g. Fibre: 2g. Sugar: 2g.   13h
 
 
 
Visst låter det fantastiskt!

Weekend Review #1

I torsdags var jag ju som bekant på Nk's modevisning på the Docks med Isabelle Krall vilket ni redan vet om ni är sanna läsare haha. Det blev hemgång lite senare denna afton eftersom det även var säsongsavslutning av Docks i samma veva. I fredags var jag ute på landet och rehabade hos mina föräldrar och blev bortskämd med skaldjur och kärlek. Älskar att fly hetsen i stan ibland och vila upp mig på en altan i Onsala, lyxen att ha det bästa av två världar. Lördagen startade med två sargade men fantastiska själar hemma hos Krall. Där drack vi Chabli med ramlösa, eller ramlösadelen stod jag mest för. Har ni inte testat så borde ni, det blir ju i stort sett som varannan vatten. Toppen ! Sendan känns det som att vi var överallt och ingenstanns - Locatelli - Push - Lounge - Peacock - Park vilket resulterade i en överstämplad hand och en väldigt rolig kväll.
Söndagen handlade mer om att sova än något annat. Till middag åt jag scones. Inte så händelserik direkt vilket resulterade instagraminlägget - slut som artist ( följer ni inte mig redan, kan ni göra det på Inspodeluxe )
 
Kärlek!
 
 
 

Changes.

Min älskade Pierre sa precis till mig över telefon att han tycker att jag borde skriva mer på bloggen om vad jag gör på dagarna, och han kanske har rätt, eller vad säger ni? Får väl börja med det nu så ni har något intressant (?) att läsa om.
 
Next up - Weekend Review
 
 
 
 
 
 
 

Altuzarra Spring 2014 Ready-to-Wear

Jag dör, smäller av, trillar av stolen och lyfter på hatten för Altuzarras Spring 2014 Ready-to-Wear kollektion. Jag har svårt att tro att något annat märke kan slå den här fantastiska visningen i ren perfektion med sina vackra snitt och silhuetter. Känns feminint och härligt i sann Altuzarra-anda!
 
 
 
 
 
 
 

chapeau parfait

 
 
 
Kommer från Lindex
 
 

This Guy

Måste man ju bara älska. Världens bästa vän - Kärlek till dig. ♥
 
 
 
 
 ♥
 
 

Interor Details - Glas

Artilleriet har som alltid väldigt fina och inspirerande inredningsidéer. Det fina med Artilleriet är att allt som finns att tillgå känns har en väldigt clean och elegant känsla över sig - som dessa fina glasdetaljer nedan som jag starkt funderar på att införskaffa. Hade passat ypperligt i mitt fönster eller på mitt glasbord.
 
 
 

NKs Höstmodevisning

Visades på Docks igår. Visningen var riktigt snyggt sammansatt så tummen upp för NK och Relevent.
 
Nedan ser ni en bild på mig och bästa Krall - trevligt hade vi !
 
Bild tagen av Dino Soldin
 
 

This Shirt Would Have Been Perfect

Om dom hade skippat brodyren tycker jag. Älskar trumpetärmen, påminner lite om Acnes Agatha blus  !
 
 
 
 
Från H&M
 
 
 
 

A White Stella Dream

 
 
Kanske inte så jag själv hade stylat denna outfit men jag gillar det - känns glamoröst.
 

Carin Wester Reva Bomber Jacket

Fortfarande riktigt sugen på den svarta. Kan inte riktigt glömma den. Den med print är också riktigt fin men jag tror att den svarta passar mig bättre.
 
 
 
 
 
 
Dröm.

Fashion Studies This Fall

Ja då skall jag återigen plugga, Textil Materiallära, Design Management och Design och Konsumtion. Vill komplettera min inköpsutbildning för att kunna söka mer textila jobb i framtiden. Jag tror att det är det jag vill iaf ? Gud, att vara tjugofyra och fortfarande osäker på åt vilken riktining man skall, det känns faktiskt sådär. Men ingen idé att stressa, det kommer. Det måste det ju ? eller ? eller hur ?
 
 
 
 
Fokus nu - stanna inte upp.
 
 

Hola Suecia

Nu är jag hemma från en vecka i Kemer, Turkiet. Känns så underbart att vara hemma igen och som jag längtat efter att äntligen kunna dra på mig ett par byxor. Absoluta favoritplagget. Jag är nog inte riktigt gjord för varmare klimat, vilket jag märkte ganska tydligt när jag skulle packa inför resan - jag äger knappt en enda klänning! Nu skall jag bara packa upp så hörs vi sen igen, Ciao
 
 
 
 
 
 
 
 

Playan

Nu har vi varit här sen i onsdags och jag har äntligen löst Wi-Fi så jag skall kunna blogga lite! Men jag skall inte ljuga, det har varit rätt skönt att vara lite bloggfri och endast fokusera på att äta, sola och shoppa. Har förövrigt hittat de mest fantastiska kuddfodralen på en liten lokal marknad här i Kemer, bilder kommer självklart senare när de är på plats i soffan hemma i Linné. Annars mår jag toppen, det är otroligt vackert här. Nä, nu skall vi fixa iordning oss här inför middagen så tills vi hörs igen, ciao!


RSS 2.0