I mina lurar

 
 
 
 
 
 
 
 

Ett bättre nyförvärv

När jag gick igenom mina tre garderober imorse i smått panik över att inte ha något att ha på mig (jag ni vet va jag menar) fastnar plötsligt blicken på den här tröjan. En tröja jag inte ens reflekterat över att jag har, och jag vet inte varför? Jag har väldigt bra ordning i garderoben så jag har ju sett den varje dag, men av någon anledning (?) så har jag aldrig sett den som ett alternativ tidigare. Den har lixom bara varit en tröja som alltid ligger på samma plats. Mer som interiör.
 
Men idag, mitt i allt kaos, så tog jag konstigt nog fram denna tröjan, slängde på mig den och insåg att det är en riktigt shysst och soft tröja. Den kändes nästan som ny, jag har ju inte använt den så det kanske inte var så konstigt trots allt. Tror nog tusan att den kan bli en ny höstfavorit.
Kul att man kan upptäcka saker på nytt ibland. Det är ju bättre i ekonomi i den typen av nyförvärv om man säger så.
 
 
 
 
 
 
 

I mina lurar

 
Fet.
 
 

Mitt eller ditt?

på en alldeles för rolig utekväll råkade jag på något vänster slarva bort min favoritkavaj. När jag väl upptäckte att jag förlagt den så plöjde jag igenom hela stället. Den var puts borta och jag satte mitt hopp till att någon vänlig själ lämnat in den. Men icke. Så grattis till dig som får äran att nyttja min kavaj. När jag tänker på det så inser jag att det är riktigt skumt det där, hur folk ser på mitt och ditt. Jag skulle till exempel aldrig ta med mig något som var någon annans. Det är så jag är uppfostrad. Man tar inte andras grejer hur lättillgängliga de än är, och jag önskar att alla resonerade så. Men som sagt, så fungerar det inte riktigt.
 
Nu kanske detta inlägg verkar vara en enda lång klagosång om mitt otroliga missnöje kring den som tog min kavaj, men det var inte det som inlägget skulle handla om egentligen. Jag skulle nämligen berätta att jag äntligen har hittat en nästintill likadan kavaj bara tusen spänn dyrare. Det känns väl lite segt men jag är inte den som ältar just den delen, utan jag ser bara fram emot att få "tillbaka" min favoritkavaj i garderoben. Den anländer om drygt en vecka - whop whop! Lyckan är total!
 
Hittade ingen bild där man kan se själva kavajen, men jag hittade en bild där jag har den på mig!
Bilden minner om en härlig sommarkväll, men idag är kavajen borta och min kära kompis har flyttat och plötsligt blir jag lite deppig, usch. Jag saknar min kompis (och min kavaj) lite extra mycket idag..
 
 
 
 
 
 

I mina lurar

 
Robert Allen Zimmerman - kung.
 
 

Khaki

Okej, jag behöver den här skjortan. Men det första som ryker är det gräslig bandet som skall hålla uppe ärmen. Så fult, men det löser man lätt med en liten sax. KlippKlipp. Kanske skulle ta en liten sväng i stan imorgon efter jobbet och unna sig något fint. Ja så får det nog bli!
 
 
 
 
 Zara
 
 Färgen.. så snygg!

I mina lurar

Love for the classics.
 
 
 

I mina lurar

 

Brow Shaping Gel

Har köpt en ny ögonbrynsmascara från Isadora - brow shaping gel i färgen Light Brown.
Jag har väldigt ljusa ögonbryn vilket betyder att jag slipper noppa dom vilket är sanslöst skönt #winning. Men just för att de är så ljusa så har det har nog aldrig slagit mig tidigare att jag skulle ha buskiga ögonbryn - inte förrän de fick färg på sig! Det är superlätt att applicera, bara borsta igenom brynen.
Jag tycker att resultatet blir väldigt naturligt då gelen endast förstärker och framhäver brynens riktiga form. Penna och skugga kan vara ett bra komplement om man vill fylla i lite extra ,men tycker att bryngelen räcker gott och väl. Ett tips är att torka av överflödig färg ordentligt innan man applicerar - det alltid lättare att fylla på än att ta bort!
 
 
 
 
 Spring och köp!

Supercool

Dessa pjucksen provade jag inne på Zara idag.
Jag tänkte att jag för en gång skull inte skulle vara sådär impulsiv som jag ibland har en tendens att vara. Jag tänker vänta tills imorgon, eller det kanske är kort tid? Det får bli några dagar till - Onsdag känns rimligt. Vi får se om de fortfarande florerar i mina tankar då, chansen/risken är ju ganska stor - de är ju rätt pampiga så att säga.
 
 
 

I mina lurar

 

Rodebjer

Den kollektionen för Rodebjer som är ute nu är helt magisk. Hör och häpna, det finns till och med två klänningar (?!) som jag skulle kunna tänka mig. Eller inte bara tänka mig - Jag vill ha! Det händer inte mig, klänning och jag, det rimmar inge bra. Vanligtvis. Men dessa nedan är 10 poäng. Min födelsedag börjar närma sig, eller det är oktober och jag fyller år i December visserligen men ändå, ganska snart! Och jag är som jag är, jag älskar att fylla år. Så, naturligtvis börjar jag redan spåna på va jag ska ha på mig vid firandet. Kanske skulle det få bli en klänning i år - det vore ju nästinitill lite galet?
Annars är brallorna "Pant Talus Sensual Embroidery Black" nedan väldigt intressanta. Så otroligt fina, jag tänker mig med klackar och en svart blus - det känns ju väldigt jag. Ni vet - sådär helsvart och tråkig.
 
 

I mina lurar

 
 

Acne Canada

 
 
 
Acnes klassiska halsduk Canada är nog ett av mina bästa köp. Min svarta har hängt med ett tag nu och den är precis lika fin fortfarande. Inga noppor och sån skit - kvalité helt enkelt.
Den kostar några riksdaler men den är värd varenda öre. Funderar på om jag skall införskaffa mig en till i färgen grey melange eller dark green. Den gröna färgen är helt magiskt enligt mig och dessutom min favoritfärg. Men. Den grå passar egentligen bättre in i min garderob. Dilemma.
 
 
 

I mina lurar

 
 

Calvin Klein

Jag är helt insnöad på Clavin Kleins Modern Cotton Brief Set...
 
 
 
 
Vill helst ha ett set i grått, men det verkar va svårt att få tag på. Såg att det svarta setet går att klicka hem både här och var så att det får kanske bli svart istället ändå!
 
Nu när vi ändå är inne på Calvin Klein måste jag nämna samarbetet mellan Calvin Klein Jeans och My-Theresa.com - The Re-Issue Project som släpptes i sommras. Tillsammans återupplivade de några av Calvin Kleins mest ikoniska 90-tals skapelser i en mer nyanserad och modern tappning. Superfina plagg som tyvärr såldes slut nästintill direkt när de släpptes. I editorialet nedan kan ni se några av de plagg som lyftes fram i samarbetet och det är verkligen de perfekta tidlösa plaggen som fått liv igen, och som bringar lite nostalgi in i 2014.
 
Modellen är Lottie Moss, och som ni kanske både ser och förstår, så är det Kate Moss lillasyster. Det är lite roligt att Kate prydde kampanjerna på 90-talet och nu har hon lämnat över till sin lillasyster - man kan väl lugnt säga att det ligger i blodet.
 
 
 
 
 
 
 
 

I mina lurar

 
 
Holy smooke.

Satsa på klassiker

1986 kom de första Adidas Originals Gazelle och de har sedan dess varit en av Adidas mest populära modeller genom tiderna. Man kan ju förstå varför, de är ju så där sjukt snygga och softa dojjor som matchas lika bra med söta klänningar, vilket blir extra tydligt i nedan Editorial "Waiting for my man" fotat av Eddie Chacon, som med ett par softa jeans. En vinnare i svart mocka som är väldigt svårt att motstå helt enkelt. Och som dessutom hade passat helt perfekt in i min vardag.
 

 
 
 
 
 
 
 

I mina lurar

 Spelas just nu den fetaste låten.
 
 

Emerald Green

Den perfekta stickade tröjan från Acnestudios. Och ja, den hänger i min garderob.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0