Frågor men ingen blogg?

Lämna mail.


Birthday boy

Yaki-da, Avalon, UBA, Aveny ett, NOXX och Parklane.

image description

 

 


Blueish


´rave the world´



Snyggaste editorialet på länge. Jag hade tagit på mig ALLT. Vogue UK May.

perfect blues


PIC

Ullared

 

Var där i lördags med mamma, min söta kusin och Annika. Tjejtrip! Klädavdelningen kan man nästan bara gå förbi men skärpstället kan bjuda på överraskningar. Detta bälte ovan fick följa med mig hem. Har letat och letat och letat efter ett sådant här överallt och förstå min förvåning när jag fann typ THE ONE på ullared i skinn för SJUTTIONIO PIX! Lyckan var total.

Förövrigt vad tycker ni om printet på min nya soffa?

 


sommarchic

 

Anna och Malou var sommarfina idag. Anna körde på Miu miu brillor, helt galet pampiga!

 

Finns på mytheresa för den som är sugen HÄR,


FUCK . ME .


Topshop


Trots att sommaren står runt hörnet så kan jag inte sluta tänka och drömma om stickat. Det är min grej. Jag dog när jag såg den här - Marant vibbar.. ooooh. Till hösten till hösten till hösten ♥ Älskar hösten, vet lixom inte hur jag ska klä mig på sommaren. Ogillar pasteller för det mesta och söta ting. Jag lever i skinnshorts och tisha på sommaren, känns lagom kul.

Pampigt



Jag köper så mycket halsband. Men använder det nästan aldrig. Vad är det för fel på mig?

Classic style


Cartier armbandet till höger är en dröm. Vill man inte betala massor kan man klicka sig in på cocoo och klicka hem ett liknande för tvåhundrafyrtioniokronor!

i wish.

// Sweater Ebay // Lipstick Dior // Proenza Schouler PS1 // Sunglasses Illesteva // Pants Milla High CUBUS // Belt Balmain // Journal Ordning-Och-Reda // Nailpolish Essie Bordeaux // Shoes Altuzarra //

White denim jeans



Är jag rätt sugen på just nu. Dessa från Cos skulle inte sitta fel ( eller så sitter de förjävligt ) gillar den höga midjan!

New in // Leopard pants

 

 

 


Marc by Marc Jacobs key pouch

 

 

så sjukt smart grej.

Perfect match

 

 


MALOU



Designer på MONKI, hur cool?


H&M // PRE FALL // 2012 // WDYGT





Via H&M lookbook och WHERE DID YOU GET THAT

6 dagar sen

Jag bloggade senast. I know I suck. Nu ska jag sova. Skrev sista tentan idag!
Fattarnihurgladjagär?



Är förövrigt sååååhääär nära att klicka hem dessa underbaringar på tal om ingenting. Anonyma shopaholics?

Batikens tid



Budget hos Ginatricot, 99 kronor

words with meaning


Världens bästa pojkvän köpte precis

En soffa till mig!

Så pampig!! Bild kommer när den är hämtad och står på plats! Tydligen " den tyngsta soffan vi har " som dom så fint sa så jag behöver nog lite bärhjälp i form av papi, Pelé och en kran typ. Förhoppningsvis är det inte så illa. Är så trött på min IKEA soffa, hur tråkigt är inte IKEA grejjor när man tänker efter? Missförstå mig rätt, sjukt bra när man ska flytta hemifrån men efter ett tag vill man ju bara byta ut allt !


day one at monki

Första dagen på praktiken är avklarad! Superkul, lite nervös men det försvann snabbt när jag fick träffa alla snälla flickor ! Lite trött i fossingarna, CONVERSE imon ! Kontoret är helt fantastiskt ser ut som i monkibutikerna typ! Min praktikplats är på Jersey, som bla har designat värdens bästa baslinnen som jag har i svart och vitt gånger 2.

Förövrigt köp dom, så fina!

Köp dom gärna lite oversize, Medium har jag på alla (tror jag, kanske L på någon) 60 pix styck

Frukost


Åkte ner till Gottskär och köpte frukostfrallor imorse, så vackert, sommaren här ute, inget som slår den.

What i wear // 060512





Urtvättade jeans Cubus // Blus Zara // Skor Don donna

Vad är en bal på slottet?

Nu sitter några av mina hjärtan och gör sig fina inför vårbalen på Marstrand. Jag bangade, känner inte för det. Kanske om jag hade haft den där HELT PERFEKTA klänningen och gått in för det till tusen men nej. Tröttheten från tentan sitter fortfarande smått i dock börjar livsglädjen sakta men säkert komma tillbaka. Idag har jag gjort nada, målat naglarna typ och det var underbart. Pelle kommer snart och kidnappar mig bort från stan, vilket påminner mig, jag kanske borde börja klä på mig?

TIPS //Kolla FASHIONSHOWS //inspireras //planera //spara




Min stil i vår är en blandning av Balmain spring 2012 och Isabel Marant fall 2012. Det bästa med att fashionshows är att de presenterar kollektionerna långt tidigare än trenden och kläderna egentligen är aktuella vilket gör att man kan inspireras av höstens trender redan nu. Man kan även anpassa sina inköp redan nu till sådant som man vet även kommer fungera när sommaren är slut och hösten tar vid.

Jag kommer ta mig an den här våren med spetsiga skor i skinn eller mocka, breda bälten med gulddetaljer, INTE KVADRATISKA NITAR. Nytänkande, runda nitar i GULD. En del vitt kommer att vara på tapeten, men svart kommer dominera. Inslag av bordeau( Marant) kommer jag börja med lite smått men kommer nog att bada i färgen till hösten. Skjortan med detaljerna påminner om den jag köpte igår dock är min lite mer cowgirl inspirerad (Marant) som ni kommer få se snart. Byxorna måste jag tala om också, jag älskar ju byxor gärna mänstrade byxor. Våga lite, släng på en casual tisha till och ett par klackar så är det klart!

What i wear // 040512




Röda byxor BIKBOK // Sweater Zara herr // Bälte Vintage // Skor Bullboxer // Halsband berlock från Dogeared armband

Icanthelpmyself

Och så köpte jag världens finaste skjorta idag. Nej jag har inte råd. Egentligen. Tyckte bara att jag var värd det efter sista tentan för våren. Det handlar om att prioritera folks'. Kom precis hem till min något stökiga lägenhet, tänker inte lyfta ett finger idag. Sitter i postens telefonkö, är så lack. Ärligt, hur svårt kan det vara att dela ut post? inte första gången, inte andra, inte heller tredje gången. JAG ÄR LACK.
Ligger typ inne en notis på mig i postens register OBS bitterfitta, ja det kanske jag är. Med all rätt dock.



ANNA DELLO RUSSO FOR H&M " FAHION IS MY REAL LANGUAGE "


Bild

H&Ms nästa samarbete kommer att bli med VOGUE JAPANs moderedaktör, ANNA DELLO RUSSO, en stilikon av rang. Många gånger har jag förundrats över alla kreationer hon burit och de vackra accesoarer som ständigt pryder denna vackra mademoiselle.



"Accessories for me is focus in my life, as you see in my house, i collect them"
Kollektionen kommer att fokusera på smycken men kommer även innehålla solglasögon, väskor och skor. Googlar du hennes namn så kommer ni att förstå, det är detta hon gör bäst.

Den 4 Oktober 2012 kommer ni att kunna shoppa kollektionen online och i butik.

LYCKAN ÄR TOTAL.



Sista tentan för våren


PIC

Min ork är lika med noll för tillfället. Affärsrätt är det som ska tentas av imorgon, internationell köprätt osv, tog Lars på orden "gå inte hem och blåplugga nu " lite väl kanske. Första tentan som jag känner att ja, kanske inte behöver få VG. Skolan denna terminen har gått helt galet bra högsta betyg på samtliga, men så har jag nästintill pluggat ihjäl mig också.

Det som jag längtar till nu är PRAKTIKEN, skall bli så otroligt roligt. Massa tankar, men den som jag tänker mest på är WHAT-TO-WEAR?? Känns som att man är liten och står inför sin första dag i skolan. Dock vet jag inte om det är förväntan eller nervositet som jag känner men jag är iallafall råtaggad!


Envitmagtröjamedenenmaxikjolicreme



Känns ju väldigt sommar, måste dock jobba lite mer på tanen och kanske non carbs dieten först..

Känner förövrigt att klänningen nedan hade vart 1000 gånger mer nice om man hade klippt den itu och tagit bort det gröna bandet, va säger ni?



Maj

Solar och njuter ute i en trädgård i Onsala. Min lägenhet i staden känns inte så attraktiv i denna stund. Tur att man kan välja!


RSS 2.0