Världens bästa mormor

Fyller 67 idag.


Denperfektaklänningen



Kommer från Mango. Kolla förövrigt in mangos lookbook med Kate, otroligt fina saker.
Ps. kan tänka mig skorna också. Mocka mocka mocka.

Bland plutiga läppar och ballonger




På kalaset där alla hade gjort läpparna (förutom jag och Emelie).  Stod såhär hela kvällen bara för att va en i gänget. Syftet med inlägget var ju kanske inte att berätta det utan snarare att visa lite halvt vad jag hade på mig igår. Bytte halsband precis innan vi drog ut till en vinrött istället. Förövrigt så har jag på mig en den softaste/mjukaste/gosigaste tröjan från Zara herr. Jag säger det igen. Herravdelningarnas sweaters är i regel galet mycket bättre än dom på damavdelningarna så glöm inte bort att kika där med !

Kalas

Idag fyller världens bästa mormor år. Funderar på vad jag ska ta på mig och vad jag ska göra efter, det hör ju ihop på något vis. Vinröda brallor, vit blus och klackar. Funkar ju bra till endera tillställning så att säga. Filurar även på om jag ska visa er alla mina nya inköp, eller om jag ska försöka förtränga dom lite till så det inte blir "verklighet" att jag som student, shoppat upp hela månadens budget innan månaderna ens har skiftat. SMART MOVE. Känner mig dock relativt lycklig endå, vem behöver mat lixom ?



REACHOUT - NY LAYOUT

Är det någon därute som är duktig på att designa på blogg.se eller kanske har någon att rekomendera?

Let me know.


Kärlek

 

 


Blue


fashionography/Alessandra Ambrosio

Längtar sönder till sommaren, till värmen, till den dagen jag kan inviga mina nya baddräkter som jag köpte häromdagen. Så snyggt att cruisa runt i på stranden med bara någon slapp blus över.

B-DAY DASH

För min kusin, råspontant hemma hos mig i lördags. Dukade långbord och satte upp ballonger, såå fint, älskar ballonger! Det är kul att ha kalas för någon annan där man endast känner typ två av åtta !


Kusin, moi och Hanzén

På stan

En kjol, en tröja, ett par byxor, två skjortor och ett par skor rikare/fattigare. Nöjd. Love it all.

Vill bara ge er ett TIPS om att mina ÄLSKLINGSBYXOR, Milla från Cubus kommer att vara på 30% imorgon så är ni sugna så är det dags att shoppa ett par. Ska nog köpa mitt 3:e par då jag igår råkade göra världens vurpa vilket såklart resulterade i ett trasigt knä.. pust.

Paul McCartney Natalie Portman Johnny Depp


den tjugofjärde

Dagen innan lön. Den längsta dagen på året känns det som. Vill ju bara shoppa NU. En kjol (?!) en tröja och 2 par skor står på inköpslistan. Woohoo! Förövrigt fyller min bästaste kusinis år idag. Imon ska vi antagligen gå och shoppa lite nödvändigheter till hennes B-day firande på lörday, YAY! Ska bli så kul, längtar ihjäl mig. Kom förresten hem med det finaste halsbandet i hela världen idag, jag och Serina köpa likadana för att matcha våra likadana tröjor som vi sprang runt i idag. Det vara smashing, kändes som när man va liten och ville leka twins haha. Förresten så visade Serina mig VÄRLDENS bästa SUSHI, hur fan kan jag missat den?? Utgången från Nordstan mot Brunnsparken, gå vänster förbi elgiganten och där fanns den. Definitivt bästa sushin i stan. GÅ DIT!





dröm

CÉLINE


Essies Naglack på 25% hos KICKS





Bästa naglacken som finns ♥

fin.

Zara


Dannijo.com

Mattie länkade denna sidan till mig för ett tag sedan. Ordvalet som följer är det töntigaste som finns men ändå det som förklarar tillståndet bäst; jag dog SNYGG-DÖDEN.

bland mindre attraktiva byggnader



Ensam och underbar.

wedge och bryderier

Hej! Ja tenta igår, Tenta på måndag, Tenta veckan efter det plus lite arbeten instuckna här och var. Jag är helt slut. Tyvärr så blir bloggen bortprioriterad framför B-friend, ni förstår nog. Om ni inte förstår så kan jag säga så här, jag har inte gått på stan (knappt) , fikat , umgåtts med vänner på ungefär en vecka, känner mig typ isolerad. Första dagen idag som jag kan andas ut, lite iaf. Skall samanställa allt inför min Business English Exam ikväll tänkte jag. Men nu idag ska jag äntligen S O L A , är ungeför lika genomskinlig som den blåa äckliga minimjölken som vissa dricker.

För tillfället kikar jag på skor, inte vilka skor som helst, utan dessa skorna från ASH. Modellen är fantastic, dock sjukt ful label längst fram.. går att ordna ganska lätt med en sprättare!

late

Nä jag är världens sämsta på att få upp kläderna på bloggen. Jag har helt enkelt inte tid just nu. Det kommer det lovar jag men at the moment så räcker inte tiden till. M Å S T E S O V A N U.

/ sönderstressad tjej.





ACID WASH



Herrejesus. Topshop.

Internationell inköpsekonom - Praktikplats - Monki

Hej ! Det hade vart kul om du kunde skriva lite mer om din utbildning. Jag har kollat på den på yrkeshögskolan, är det den du läser? För jag undrar lite hur den verkar, om det känns som att det kommer leda till något bra, är också intresserad av att inrikta mig mot textilbranchen så därför hade jag gärna velat veta om den känns inriktad mot mer industribranch eller att den är bredare? Är det roligt, hur gamla är folk som läser? Berätta allt :)

Många frågor har kommit på bloggen runt min utbildning, kanske dags att jag berättar lite! Ja, jag läser till internationell inköpsekonom på Yrkeshögskolan Göteborg. Att utbildningen är bäst finns det inga frågor om då den vann pris för bästa Yrkesutbildning i Sverige för några veckor sen. Jag vill precis som du Jen jobba med inköp inom konfektion. Jag sökte tre utbildningar, Proteko Borås, Fei Strategisk inköpare och den jag går idag. Kom in på alla men något på Molinsgatan gav mig en bra känsla, trots att den är mer industriellt riktad. Har du erfarnhet sen innan som du kan använda vid sök av praktikplatsen sen under Lia periodem (lärande i arbete) ser jag inte utbildningens något mer industriella riktning som ett hinder. Jag lyckades få praktikplats på MONKI (H&M koncernen) börjar 7 maj, en annan tjej på Stylein och min älskade Carro är på ett stort modehus i Australiens AS WE SPEAK. Jag tror att man kan bli inköpare inom vadsomhelst efter den här utbildningen, bara man har lite jävla anamma och mål. Ingen bransch som det är läge att vara blyg i om man säger så! Hmm.. va kan jag säga mer. Utbildningen är väldigt rolig och jag har lärt mig massor på relativt kort tid. Väldigt positivt är att vi läser mycket på engelska, då yrket kräver en viss kunskap i "branschspråket", oftast arbetar man ju inte med leverantörer i sverige. Ålder är allt från 20 till +40, alla har olika bakgrunder och egenskaper att bidra med. En sista sak som är viktig att förstå när man börjar den här utbildningen är att den är otroligt intensiv. Vi går i skolan mån-fre och heldagar(09-16) i stort sett varje dag. De nästkommande veckorna har jag en tenta varje vecka och så har det även sett ut veckorna tidigare. Tentor blandat med inlämningar och heldagar i skolan kräver en del plugg på fritiden om man säger så. Tror jag summerade utbildningen ganska bra, skriv igen annars!

Ne nu ska jag sova, skola imon! ♥



Thin links




Är något jag älskar. Detaljer. Dessa två halsband ovan måste jag ha. Finns att köpa på Kyssjohanna.se om du också är sugen.

Flower bomb




Jag känner Denim i alla dess former, jag känner gult, och alla färger därtill. Behöver något att bli glad för något som känns varmt och roligt. Förnyelse och regnbågens alla färger.

Intresse

Kul att intresset verkar finnas här på bloggen för en liten Sale. Tog förevigt att fota och än är jag inte klar. Skorna kvar plus lite till. Sitter just nu med en hemtenta, hyffsad liten, blir väl klar idag. Imorgon ska jag försökt få ordning på det sista, ni får ha lite tålamod.

BIG SALE

Idag är tanken att jag ska stryka/fota och lägga upp massa ting från min garderob på tradera och blocket. Dock undrar jag om det finns något intresse av att jag gör det här på bloggen först så ni får första tjing?
Ska sälja min balklänning från sista året på gymnasiet. Den är fantastisk men dags att någon annan får känna sig som vackrast på balen nu. Året efter balen fick jag ett flertal förfrågningar om jag kunde tänka mig att sälja klänningen men vi var inte redo att skiljas åt just då. Men nu,


obsession: Bordeaux(ish) färger



Nya ting,

Pelle



B-friend. Rätt snygg.

denim



helt galet.

Lashes


Såg fina johanna med lashes upp till himlen typ och bara kände att, jag vill också. Ringde precis och det fanns en öppning för mig idag klockan 12! YAY, så snart blir jag fin!2 hela timmar kvar så nu målar jag naglarna blåa med H&M's Blue My Mind(samma färg som på byxorna ovan) , färgen är underbar, kvaliten sådär. Essie borde göra en sån färg.


OBSESSION NECKLCE BIG SIZE




Råkade beställa hem ett galet fint halsband igår, i'll show you when it arrives.

Förövrigt så letar jag efter även efter ett i gult halsband den här stilen, någon som vet vart man kan finna något sådant här vackert?

dog lite


Zara

PACO RABANNE





Är ett märke jag fått upp ögonen för nu det senaste. Hallå perfekta fägen. Du finner den här

Céline


Väskorna.

RSS 2.0