Et Voilá !

 Klädvalet idag blev inte så avancerat direkt. Slängde på mig Jeans Weekday // Skor Bullboxer // Skjorta vintage // Skinnjacka H&M Trend // Vöska Whyred och sen pallrade- läs sprang- jag till bussen. Nu sitter jag här med världens finaste fransar igen, vardagslyx!
 
 
 
 

New Balance 820 Sneakers

Bonjour. Sitter i soffan och chillar. Skall snart slänga på mig jackan och åka till min franstjej ! Så jäkla svårt att välja kläder, varmt och kallt om vartannat men jag antar att det är väl bara ett bättre i-landsproblem.
Men iallafall, i detta inlägg tänkte jag hylla min älskade New Balance. Jävla drömsko rentutav sagt -  snygg, funktionell och så skön att springa runt i ! Jag vill typ ha ett par till men har inte hittat någon färg jag vill ha, ni vet jag äger bara svarta (?!) skor.
 
 

 
 
Bilden knäppte jag idag när jag satt ute i solen en stund och beundrade mina dojjor.
 
 
 
 

Details of today

Jag har ju varit hemma sjuk idag men fick göra mig något sånhär anständig och pallra mig ner till affären.
Annars har det inte hänt så mycket idag, pluggat och spelat wordfeud. Har precis börjat med det igen, svårt att låta bli när det hetsas på jobbet - måste ju vinna.
 
 
Jeans Acne // Merinoull Knit Massimo Dutti // Skor Bullboxer // Halsduk Zara

Mixtape #10

Ja, men då va man sjuk igen. Borde kanske stannat hemma i helgen, eller så borde jag inte gjort det för att det var aldelles för kul. Jag får skylla mig själv tänker jag. Jag är iaf hemma idag och kurerar mig men är så enormt uttråkad, dör av trisstess och av Textil materiallära boken som jag måste ta mig igenom snart. Har dock lite svårt att fokusera nu när jag precis upptäckt soundcloud - really, va jag har missat! Det finns för mycket bra musik därute helt enkelt typ som denna låten
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0