Liten överdrift måhända

I inlägget tidigare möjligtvis eftersom jag skall jobba hela denna veckan, men ändå inte med det jag verkligen vill göra dvs det min utbildning så fint har rustat mig för, därav dramatiken. Jag behöver utmaningar, mål att nå etc. men börjar med att flytta in i min älskade lägenhet igen på lördag. Därefter så ska jag ta tag i mig själv och den situation som jag så fint satt mig i.
 
På lördag är det 2:a lång dagen, så kul. Får kasta in mina saker i lägenheten och sen beger jag mig ut till mina älskade vänner för att sedan återsamlas hos mig på kvällen - vänner ni är därmed hembjudna till mig om ni inte visste det, vilket ni antagligen inte visste - för jag bestämde det nu!
 
Jag känner på mig att det kommer bli en bra tid framöver - låt oss hålla fast vid goda tankar fölket.
 
Kanske det är dags att börja den här nya positiva livsstilen med ett par nya pjucks - typ dessa nedan, från zara, hade ju suttit fint.
 
 
 
 
 
Ja kanske.
 
 
 
 
 
 
 
 

Arbetslös? Arbetssökande? Mellan två jobb?

Hej mina kära vänner - long time no see!
Det är söndag, dvs är vi inne på andra dagen av min fruktansvärt behövliga rehabiliteringshelg. Tog examen i fredags! Dagen startade med champagnefrukost vilket sedan togs vid av ytterligare intag av alkoholhaltiga drycker vid avslutningslunchen som vidare återgick till champagnefirande då jag insåg att jag inte bara tog examen, utan även blev även tilldelad ett stipendium - lyckan var total !
 
Nu ligger jag här - sista söndagen i maj och inser att jag är ARBETSLÖS?  Arbetssökande? Mellan två jobb? men känner ändå inte sådan fruktansvärd panik, kanske för att jag satt mig själv i denna situationen genom att tacka nej till ett jobb. Men det kommer fler - det måste det ju - och det kommer det att göra - eller?
 
Okej, jag känner mig lite vilsen för tillfället.
 

Dude - Pampiga brallor !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så sjukt balla brallor för er dudes därute. Feta som tusan. Jag vill ju ha dom själv....
 
Båda från Zara.

ACNE POP JEANS

 
 
 
 
Chillar jag runt i idag. Tisha från Weekday, Acne Alma booties.
Känner spontant att jag behöver något som kan ta kort, det här med spegelbilder är sådär soft asså.

For the record

 
Ja, det verkar inte bli särskilt mycket bloggande för mig fram till fredag så ni är föreberdda på det kära läsare. Jag går snart under, har så mycket kvar av mitt examensarbete men skall nog få ihop det ändå.
 
Nu ha inte jag tid att sitta här längre.
 
 
PANIK!
 
 
 

Lé Blog Is Updated

Har varit i skolan idag. Invigde mina nya älskade New Balance - fett sköna - fett pampiga dojjor!
Annars bär jag mina favoritknit från HOPE och brallor från ACNE, mer komplicerat än så var det inte. Testade även min nya hatt från H&M trend - love it!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja det var allt, CIAO!

Acne Alma Boots

 
I färgen Nude - perfekta komplementet till mina svarta! Men.. jag får nog hejda mig, man kan inte köpa skor för sex och ett halv tusen när man är student..? JO, det kan man! NEJ, det kan man verkligen inte!
 
Ursäkta mig, det är bara min schizophrenia som spökar.
 
 
 
 
 
 
 

Messiah Hallberg

 
 RAW COMEDY CLUB
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunny Day

 
Startade morgonen med en promenad här i Onsala. Det är så fantastiskt fint här ute.
 
 
 
På bild ser ni mitt absoluta-all-time-high favoritställe att bada på - Karsegården!
 
 

Noppror

En av de bästa presenterna jag fått är en "noppa bort" maskin, när jag hade använt den en gång förstod jag inte hur jag kunnat leva ett liv utan den.
 
Utan att skada plaggen skär den här lilla "miracle-workern" av nopporna och lämnar en slät och fin yta. Jag använder speciellt min till mina ulljackor men även min kofta från ACNE som gärna noppar på ställen som utsätts för mycket friktion som längst armar och fickor.
 
Noppor på kläder är nog det fulaste jag vet.
 
 
 
 
 
 
Man måste ju bara älska utformningen av den här produkten och dess förpackning också, ser fortfarande likadan ut som min kära mors vilken är köpt på tidigt 80-tal! Men varför ändra något som tydligen fungerar helt fantastiskt bra.
 
 

Någon Som Florerar I USA ?

 
Jag får panik. Har funnit den genom tiderna finaste bikinin någonsin och så skickar dom internationellt? Vem skickar inte internationellt idag?! jag blir galen, har försökt med allt; betalar frakten, no return etc.
 
Tror inte att ni förstår utsträckningen av sökandet efter den perfekta bikinin att strosa omkring med i sommar och så kan jag inte få hem den.

Så därav en liten reachout till mina läsare? någon som har ett tips eller kan hjälpa mig? Hade varit så tacksam.
 
 
Kärlek och kärlek.
 
 
 
 
 
 
 
 

Speaking Of Saint Laurent

 
 

The Saint Laurent Hat

 
Blir en re-post på den här helt galet fantastiska hatten från Saint Laurent. Även fast man inte riktigt kunde få tag i just denna hatt så har jag haffat mig en från H&M trend som är ett jäkligt bra alternativ vill jag lova! superfin- dock inte exakt lika enorm - men inte långt ifrån!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday And It Sucks

 
Upptäckte precis att det var fredag idag, snacka om att ha hamnat i en examensarbetes-bubbla!
Var en sväng på Lindex huvudkontor idag för en genomgång av deras CSR-arbete, väldigt givande och mycket intressant föreläsning med avslutande diskussion. Jag hade redan i föväg sänt in mina frågor och som tur var läste hon dom en efter en och gav svar på allihop - vilket flyt! Nu sitter jag och skriver rent mina anteckningar samt adderar ytterligare information från föreläsningen. Det här kommer ta sin tid.
 
 
 
Svårt att se på bilden men idag hade jag min favoritskjorta från ACNE - verkligen den perfekta skjortan.
 
 
 
 
 
 

Microuli Mou

 
Ingen aning om vad det betyder men det är en soft låt av Andreas Grega iaf!
 
Precis skrivit ett personligt brev, känns lite konstigt att försöka sälja in sig på ett A4 men vad skall man göra. Har ju läst en hel del i mina dagar och folk är så jävla pretentiösa och förmätna i sina brev så man dör, den banan är något jag försökt undvika. Produktiv dag men fett trött och min rygg dödar mig efter att ha suttit framför datorn fram tills nu. Skall hoppa in i en varm dusch snart och gå och lägga mig inom kort, måste vara på topp imorgon - skall på ett CSR event på Lindex huvudkontor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sprang av en slump på den här Backstage bilden från Whyred's AW13 visning på BERNS.
Trots stort fokus på att undvika kameror fastnade jag tydligen på bild iaf!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ciao!
 
 
 
 
 
 
 
 

My Favourite Purses

 
Är min Ona och Anissa från WHYRED helt klart. Så fina och perfekta men för två helt olika tillfällen!
 
Ona väskan använder jag ibland till vardags då den är otroligt rymlig för sin storlek, känns som jag kan ha i hur mycket som helst!
 
Anissa däremt har en lite mer städad och clean look med sitt fina och släta skinn och diskreta guldetaljer. Jag bara älskar att bära den till svarta byxor klackar och en skjorta knäppt ända upp - känns väldigt FRENCH, och det gillar vi ju!
 
 
 
Ona Purse
Finns att köpa här
 
Anissa Purse
Finns att köpa här
 
 
 
 
 
 
 

Silver Hollow Hardware Clip-on Hoop Earrings

 
 Från Balmain är ett par helt fantastiska örhängen som jag inte kan sluta tänka på och tro mig - jag har försökt.

Men 2600 SEK (plus lite frakt etc) är kanske lite väl - eller är det kanske värt det? Vissa saker har man ju för all framtid och evighet, kanske dessa kunde bli ett såntdär helt fantastiskt bra inköp? Det beror ju på hur man ser det. Jag har en förmåga av att se sådana här situationer ur en lite för positiv och fördelaktig synvinkel än att snarare se hela bilden ibland. Men vad gör det om 100 år!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dilemma.
 
 
 

Överkonsumtion Av Kaffe

Känns som ett givet beteende när man skriver examensarbete. Äntligen har jag kommit igång ordentligt och det börjar sakta men säkert ta form ett mästerverk. Eller inte. Faktiskt första gången under min utbildning som jag inte känner superpress att få ett VG, det går för en gång skull lika bra med ett G även om det förstnämnda hade vart lite trevligare och fastställt ett all-time-high slutbetyg. Men men. Arbetet jag skriver handlar faktiskt om ett ganska intressant och utvecklande ämne - CSR - Corporate Social Responibility med fokus på textilbranschen och inköp. Imorgon skall jag till Lindex för ett CSR-event sen har jag några intervjuer till, så det känns bra. Som ni förstår är inte mitt vardagsliv det absolut mest uppfriskande att läsa om för tillfället så ni får ha lite överseende.
 
MEN, trots ex-arbete så hindrar det inte mig att ta lite härliga pauser, kika runt online och drömma mig bort en stund - och självklart hittar jag alltid något som typ dessa AP-COOLA brillsen från Cheap Monday!
 
 
 
250 pix.

New Balance 820 Sneakers

Beställdes för några dagar sen - att det skulle vara så in i helvete svårt att hitta just denna modell, tydligen såldes denna helsvarta modell endast på ett fåtal sidor. Men, efter ett bra tags sökande - skam den som ger sig, fann jag en sida som hade 38:or kvar! Vanigtvis är jag en 37:a men under sökandets resa hade jag föstått att dessa var un peu små i storlekarna och mycket riktigt - 38:a satt som ett smäck! Definitivt nya favoriter då jag är riktigt trött på mina Converse för tillfället.
 
Slås konstant av hur snygga skorna är! Men så har det inte alltid varit. Från början när jag endast upptäckt de färglada kände jag att det kanske inte var min grej, men så dök den här helsvarta upp och jag blev som besatt. Vi kan ju här - återigen - konstatera att färg inte är riktigt min grej kanske? dock var Mias pappa i filmen G  som i gemenskap (svensk kultfilm från 80-talet) fett pampig i sina färglada! För det har ni väl inte missat ? att New Balance fanns redan då!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarvin

 
 
Valborg spenderades i alltför gott sällskap - Fölk, Vin och Bärs !
 
Träffade upp gänget på restaurang Söder på Södravägen, mycket trevlig restaurang men då jag precis kommit från 5-rätters hos mormor satt jag med som trevlig sällskap medans mina fina åt. Efteråt valde några att gå hem medans merparten av oss kände oss redo att styra oss mot en förfest i Linné (som bara happens to be located mittemot Tiny B's nya fantastiska lägenhet!) Lite missförstånd när man tror att någon är någon, men någon inte är det, och man målar in sig i ett hörn - hate when that happens. Därefter hamnade vi på Yaki där finaste Hasse, Gurra, Simme och Jude Law joina gänget för en bättre fest.
 
 
Ja, jag hade en pretty awesome Valborg!
 
 
 
 
 

Off Shoulder Top

Från stories känns ju bara helrätt just nu - kärleken för den här typ av toppar kommer ju garanterat från mina tidgare års fascination av den sista scenen i Grease - nostalgic!
 
 
 
 
Tillsammans med ett par midrise (non super skinny) - jeans och ett par klackar så är man ju hemma!
 
 
 
 
 
 
 
 

Stabil labil instabilitet

Min frånvaro på bloggen har inte setts med blida av ögon av en del. Men ibland så har jag helt enkelt inte tid, ork eller lust att skriva här när jag kämpar med att lista ut vad tusan jag skall göra med mitt liv. Möjligheter har dykt upp, att byta stad igen blir antagligen realitet inom kort samtidgt som jag aldrig älskat min kära hemstad så här mycket. Känslorna inför sådana här stora beslut är blandade så här har ni en tjugofyra åring med beslutsångest - känns stabilt/labilt eller va fan man nu skall kalla det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0