Last night

Mickis och Esters 25 års kalas på Fardells herrgård i Kullavik. Riktigt snyggt styrt tjejer!
Träffade massor av härliga människor under kvällen och i mörkret fann jag Mats, long time no see! Undrar förövrigt hur många liknande foton jag har som det nedan på oss? En hel del kan tänkas.
 
Bilden här var väl sådär vacker men kärlek, det finns det massor av - känner ni?
 
 
 
För er som undrar har jag på mig nya shorts från Zara och blusen är en gammal favorit från H&M Trend.

Friday - through the lens

Min gamla älskade digitalkamera har legat i en låda i något år nu, men nu.. Nu.. skall den bannime med på varenda kalas !
 
Var på Yaki i fredags, fantastiska ställe. Fann Simme, Jude Law, Igor och deras vän John på Top Floor - Alltid lika trevligt! Det var bara gött häng, bärs och dans, vad mer kan man begära? Soft kväll!
 
 
 

New Pants

Eller inte nya men ny-funna i garderoben! Dessa brallor från ACNE har funnits i min garderob i säkert ett halvår nu men aldrig blivit burna. De är väldigt raka i benen och när jag klippte av dom till normal längd tyckte jag inte alls att de var smickrande. Men idag gav jag dem en ny chans genom att kapa dom lite till och vika upp benet lite och nu tror jag verkligen att de kan bli ett par favoriter, blev så mycket snyggare! Till brallorna bar jag min stickade tröja från Monki, den gick aldrig i produktion utan är ett prov som jag fyndade när jag praktiserade på huvudkontoret! Sandalerna är nya favoriter från Zara, och väskan jag bär från WHYRED är en favorit! Tror den finns i butik nu om ni är sugna, ONA-Bag heter den!
 
 
 
 
 

The weekend has arrived

 
 
 
Med tre flaskor rosé och en flaska vitt vin på kylning så känns det som att den här helgen kommer bli fantastisk!
 
 
 
 
 
 

Cover Story - Georgia May Jagger

Älskar Georgia May Jagger (dotter till Jerry Hall och Mick Jagger) i net-a-porters online magazine The Edit. Stylingen är oklanderlig. Helt fantastisk. Stella McCartney Bomberjackan på sista bilden - jag dör. Undrar vad den kommer att ligga på ? den fanns inte i sortimentet på net-a-porter än.
 
 
 
 

Diane Von Furstenberg

 
Sofistikerat mönstrade och klassiska drömmar från DVF.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Varenda en tack.
 

This weekend

Kommer att bli magisk. På fredag skall jag dricka vin med Tina och den som vill joina ! På lördag skall vi fira Michaela och Esters 25 års-fest på Fardells herrgård. Det kommer att bli sensationellt. Måste bara filura ut den bästa presenten!
 
- MEN, vad skall jag ha på mig? Tydligen skall vädret inte vara så fantastiskt vilket gör det extra svårt... Oavsett råtaggad! Får man lov att vara såhär exalterad över en helg? Oui - Sí - Yes !
 
 
 
 
 
 

Daddy Cool

Ja, jag har nog världens coolaste pappa - Kolla bara skjortan nedan han vill att jag ska plocka upp åt honom. Tycker det är pampigt med män som ändå vågar ha lite färg och mönster. Det måste dock vara under kontrollerade former och buret till något mer sofistikerat så det inte bli pannkaka. Zaras styling nedan, denna übercoola skjorta till ett par ljusa jeans är inte min idé om pampigt. Mörka jeans eller subtila shorts eller chinos bär du bäst till denna skjorta.
 
 
 
 
 
 
 
 

Zara Sale

Är den rean jag ser fram emot mest varje säsong då kollektionerna är stora och utbudet är stort. Eftersom jag arbetat på Zara i 4 år så vet jag hur det fungerar.  Plagg som det ej finns många kvar av roteras under säsongerna in på lagret för att ge plats åt nyheter. Detta resluterar i  att vissa plagg, plagg som man kanske inte hann köpa eller trodde var slut, kommer fram lagom till rean!
 
Et Voila - två par fantastiska sandaler och shorts till garderoben !
 
Mitt råd till er därute är att gå dit när man har god tid på sig för att det är mycket artiklar på liten yta som skall samsas om exponering vilket kräver en systematiskt genomgång. Eller så hoppar du in på nätet och fyndar där. Supersmidigt och man får lämna tillbaka i butikerna om man inte är nöjd, det är bra service i min mening.
 
 
Försökte finna en bild på sakerna jag köpt men de finns inte kvar på hemsidan så får ta lite bilder sen.
 
 

Obsession - Adidas Originals Adilette

Skall inhandlas idag. Så pampiga. Vart obsessed ända sen jag såg Hanna Stefansson springa förbi mig på stan i sina, lite för coola för att helt enkelt låta bli.
 
 
 
 
 
AWESOME.
 
 
 
 

FYI - Zara Sale Starts Soon

 
 
 

Girl Crush - Andreaa Diaconu

Är en helt fantastisk modell som börjar synas mer och mer frekvent i olika tidningar, kampanjer och runways. Älskar brynen, känns lite Bambi Northwood-Blyth över henne men med en större edge och mer fresh look. Nedan ser ni henne ur W Magazine Juni/juli nummret - en uppenbar succé. Hon frontar även flertalet editorials i franska Vogue (Vogue Paris) juni/juli också. Och om Emanuelle Alt (editor-in-chief ) diggar henne så kommer den här damens väg vara spikrak så håll koll på denna donna.
 
 
 

Well, ok Then

 
 
 
 
 
 

Last Night

Hängde jag på andra lång med min kära barndomsvän Sofia som var hemma över midsommarhelgen. Så kul att träffa henne! Kvällen var supertrevlig, Öl och gott sällskap brukar ju bli en vinnare! Nu sitter jag med myskläder i min soffa och har precis ätit gazpacho (kall tomatsoppa) och njuter av min nystädade lägenhet. Dock sörjer jag min Kartellampa som jag självklart pajjade. Allting kan gå itu - men en kartell, kan gå i tusen bitar...
 
 
 
// Byxor ACNE // Skor ACNE // Skjorta ZARA //
 
 

Stickat

Den här stickade fantastiska tröjan i ullblanding från 3.1 Phillip Lim pre fall 2013 kollektion är helt sanslöst snygg. Går att shoppa på net-a-porter för den som vill - eller kan, kanske man borde skriva.
 
 
 
 
 

Anja Rubik on Vogue Russia July Cover

Det här är inte mitt favorit Anja Cover. Det tilltalar mig inte alls. Känns inte särskilt Anja. Men däremot älskar jag looken i editorialet ur samma magasin som ni kan se nedan. Skulle kanske önska att de inte hade målat fräknarna så jämt, det blir lite för "perfekt" och alla som har fräknar (inklusive mig numera) vet ju att dom kanske inte uppträder sådär på perfekt avstånd ifrån varandra. Men annars, känns bilden superfresh och väldigt Anja!
 
 
 
 
 

Interior - kuddar

 Dessa fina kuddar från H&M Home funderar jag på att klicka hem, dom skulle göra sig fantastiskt i min nya soffa!
 
 
 
 
 
 
 

Matthew Williamson ny gästdesigner för Lindex

Nu i höst gör Matthew Williamson en kollektion för Lindex! Känns spännande och helt i linje med Lindex nya fräscha koncept då Matthew Williamsons feminina skapelser definieras av vackra färgkombinationer och härliga mönster. Williamson gjorde även en gästkollektione för H&M våren 2009 ( kan ha varit sommar, kommer inte riktigt ihåg ) som var otroligt fin, färgsprakande och en riktigt succé i butikerna - hoppas att att samarbetet med Lindex blir minst lika fin!
 
 

Love my Alma Booties

Älskar mina Alma och skulle mer än gärna kunna tänka mig ett par i en annan färg. Dom gula är helt galet coola men om man vill gå mer classic så blir det nog ett par i sand. Nu när de är på Rea kanske man kan med att köpa ett par till? eller?
 
 
 
 
 


 
Dessa vackra skapelser kan ni shoppa här
 

Summer Dress

Behöver något att ha på mig på Midsommar. Har lite i garderoben jag kan ta om det krisar men skulle väldigt gärna ha något nytt som den här supersöta enkla klänningen från H&M.
 
Tänker med några enkla gulddetaljer, svarta pjucks och en gottig bränna!
 
 
 
 

En magisk kväll

Var exakt vad jag hade igår. Den var så bra, på så många sätt. Härliga och fantastiska människor finns i min omgivning. Startade med krök i Linné för att sedan fortsätta hos min kära Emelie på andra sidan stan, sedan bar det två trappor upp för shots hos innan vi hamna på Yaki! Och sen Orgia.
 

Returned

Som planerat haffade jag den här kjolen på lunchen häromdagen men jag tror den får återvända och förgylla någon annans liv. Den var verkligen inte grann på mig. Kjol. med volang. Kanske. måste inse -  not my style.
 
 
 
 
 
H&M Trend
 

Best of Budget

Skorna nedan från Zara skulle passa alldeles ypperligt in i min garerdob just nu. Speciellt dom i Zebra, älskar att dom känns ganska grova, lite Birkenstocktoffel-varning på dem. Kan erkänna att jag tyckte dom va riktigt fula först, riktigt fula. Men efter att ha bläddrat förbi dem några gånger på Zaras hemsida så har de växt i mina ögon! Gällande skorna överst, tofflorna i lite etniskt-acztekmönster känns ju som ett par softa everyday-shoes till ett par svarta brallor och en vit skjorta kanske? känns ju ganska fresh! Ja, satt och fundera på om jag skulle klickat hem men så insåg jag att Zara startar sin rea inom kort (skall kolla med mina gamla kollegor om exakt datum) så jag väntar lite!
 
 
 
 
 

Perfect Basics

Jag är ett stort fan av "basics" dvs tidlösa plagg i bra kvalité - ni vet vinnarna i garderoben - som man kan bära närsom helst och som lätt går att klä upp och ner. Denna fantastiska cashmere pullower från Saint Laurent känns som en sådan klassiker. Tar gärna båda färgerna tack!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shop here
 
 

Wearing Acne Today

Om jag hade kunnat så hade jag nog klätt mig i ACNE varenda dag (om jag fick välja på både dam och herr då). Tycker att de gör så sjukt softa kläder. Deras denim är sanslösa och de producerar alltid guldkorn till pjucks år efter år.  På mig idag har jag Pop Jeans, Alma Boots och min softa collegetröja från herravdelningen.
 
 
 
 
 
 
 

Randigt från Stella McCartney

Är rätt insnöad på randigt för tillfället och trots flertalet representanter i garderoben söker jag alltid efter DEN PERFEKTA randiga tröjan att addera till samlingen. Denna nedan från Stella Mccartney i en ull och silkesblandning tycker jag är superfin och jag gillar verkligen det faktum att man valt båda marinblå och svarta ränder. Känns väldigt fresh och det är just en sån tröja som man kan använda året om och närsom. Problemet? Priset.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shop here
 

Isabel Marant brings her french touch to H&M

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Total lycka!

The Perfect Set

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finns att köpa på stories.com

Älskade Håkan

Ändrade planer i sista sekund resulterade i Håkan Konserten här i Göteborg igår - fantastisk kväll ! Önskar att han hade spelat min favorit - fri till slut.
 
 

ATP ATELIER

Gör nog dom snyggaste, enklaste och mest stilrena sandaler jag sett på länge - de nedan är mina favoriter. Skall tydligen finnas på Mouche och NK här i Göteborg, tänkte svänga förbi innan jobbet och se om dom finns i min storlek imorgon!
 
 
 
 
 

The Perfect Skirt

 
 
 
 
 
 
 
 
Precis en sådan här har jag sökt, men utan att veta om det - förrän nu! En volangkjol med smock, vem kunde tro att jag skulle tråna efter en sådan.
 

RSS 2.0